AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27. 5. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

4274 Norrkoping - Varnamo 1X&3+ (2.42)

Ako se po jutru dan poznaje, Norčeping i Varnamo će se ove sezone boriti za opstanak u prilično ujednačenom Alsvenskanu. Poznat je švedski šampionat po brojnim paradoksima i maloj razlici između timova, pa se vrlo lako može dogoditi i da se ova dva tima umešaju u borbu za mnogo viši plasman. Ipak, u ovom trenutku to deluje daleko, Norčeping i Varnamo su izjednačeni po broju bodova, s tim što domaćin predstojećeg meča zauzima 14. poziciju koja vodi u baraž za opstanak u ligi. Neutralnim ljubiteljima fudbala je prilično zanimljivo pratiti “belo-plave” na čijim utakmicama pada “kiša golova.

4211 VPS - Inter Turku 1&0-4 (2.49)

VPS deli prvu poziciju u finskom šampionatu sa još dve ekipe, svi imaju po 16 bodova, pa je jasno zbog čega nas očekuje veoma neizvesna borba za naslov do samog kraja sezone. U poslednje tri utakmice, VPS ima dva poraza, ali ni to nije uzdrmalo klub iz Vase koji će dočekati Inter Turku. “Crno-plavi” veoma često predstavljaju Finsku i u evropskim takmičenjima gde se nisu naročito proslavljali, dok početak sezone ne obećava, uzevši u obzir da Inter ima samo pet bodova iz osam odigranih utakmica.

4571 Fylkir - Kopavogur X2&GG (2.36)

Filkir je ubedljivo najlošiji tim u šampionatu Islanda sa samo jednim osvojenim bodom iz sedam utakmica. Neće biti lako klubu iz istočnog Rejkjavika da izbegne poraz iz elite, a u goste im ovoga puta stiže Kopavogur sa kojim je igrao pre desetak dana. Filkir je slavio rezultatom 3:1 u okviru Kupa Islanda, ali će Kopavogur sasvim sigurno svu snagu usmeriti ka prvenstvenoj utakmici koja je mnogo bitnija. Gosti su nakon toga poraženi i od Valura, pa će morati da učini sve da ponovo ne izgubi od Filkira i tako poremeti raspoloženje u timu koji bi uz nekoliko dobrih rezultata, mogao i do plej-of zone.

4299 Union Comercio - Club Sportivo Cienciano X2&0-3 (2.14)

Union Komersio se pokazao kao ubedljivo najgori tim u peruanskoj Aperturi jer je u 16 odigranih utakmica osvojio svega osam bodova. Već na sredini takmičenja bilo je jasno da Union nema kvalitet za elitni rang peruanskog fudbala, što su mnogi timovi iskoristili kako bi upisali bodove. Sijensijano ne mora da brine jer se nalazi na sredini tabele, ali u Tarapotu tradicionalno loše igraju jer nije pobedio nijednom u šest odigranih utakmica. Domaćin neće biti motivisan, možda je vreme da Sijensijano ostvari pozitivan rezultat, možda i uz golove na obe strane.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak