AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27. 8. 2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8300 Spartak Moscow - Dynamo Makhachkala 1&1+I&1+II (2.29)

 

Dejan Stanković od početka sezone beleži sasvim pristojne rezultate i to nakon poraza od Orenburga u prvom kolu ruskog šampionata. Nanizao je Spartak od tada sedam utakmica bez poraza, od kojih je pet pobeda, a nedavno je odigrao nerešeno sa aktuelnim šampionom Rusije Zenitom. Moskovljane sada čeka okršaj sa Dinamom iz Mahačkale u okviru trećeg kola nacionalnog kupa, a ono što dodatno hrabri navijače domaće ekipe jeste da Dinamo ove sezone nema trijumf u gostima. Teško da će ga biti i ovoga puta, Spartak je favorit i bolja ekipa, pa bi sve osim glatke pobede pulena Dejana Stankovića bilo iznenađenje.

 

1342 Cosenza - Spezia GG&1+II (2.12)

 

Specija je pre nekoliko sezona bila član Serije A, ali prethodnih godina tavori u Seriji B. Nisu “Mali orlovi” klub sa naročito bogatom tradicijom igara u elitnom rangu takmičenja, ali su novu sezonu otpočeli prilično dobro. Izabranici Luke D’Anđela remizirali su sa Pizom u gostima, dok su u prethodnom kolu savladali Frosinone sa 2:1. Sa druge strane, Kozenca ima upisan trijumf nad Kremonezeom i tesan poraz od Mantove koja je slavila golom u poslednjim trenucima meča. Okršaji ove dve ekipe umeju da nam podare goleadu, čak i pogotke u obe mreže, pa ćemo i ovom prilikom poslušati taj instinkt.

 

4762 Millwall - Leyton Orient 1&1+II (2.04)

 

Druga runda Liga kupa Engleske spojila je dva kluba iz Londona. Milvol će na kultnom Denu dočekati ekipu Lejtona Orijenta koja igra u rangu ispod. To automatski za sobom povlači i ulogu favorita koja je dodeljena domaćinu s razlogom. “Lavovi” su tek u finišu meča poklekli protiv Bristol sitija, dok su u Halu odigrali nerešeno bez pogodaka, što nije neuspeh. Lejton Orijent, pak, ne može to da kaže za prethodne rezultate. Dva poraza od Čarltona i Birmingema ostavili su klub sa Brizbejn Rouda bez bodova, pa će biti neophodno da izabranici Ričija Velensa podignu formu. Na to će verovatno sačekati neku drugu priliku…

 

4753 Crystal Palace - Norwich 1-1&2+ (2.35)

 

Oliver Glazner ostavio je sjajan utisak protekle sezone kada je Kristal Palas doveo do 10. pozicije na tabeli Premijer lige, međutim od početka ove mu ne ide naročito dobro. “Orlovi” nisu uspeli da slave u dve utakmice protiv londonskih timova, prvo je od Palasa bio bolji Brentford, a potom i Vest Hem koji je dosta lako slavio na Selharst parku. Priliku za popravni Kristal Palas će imati protiv Norviča u okviru drugog kola Liga kupa Engleske. U London stiže ekipa iz Čempionšipa koji je započela sa dva remija, a tradicija kaže da protiv Palasa nije slavila u poslednjih sedam utakmica. Poslednja pobeda Norviča na Selharstu dogodila se daleke 2009.

Ne propustite