AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovako izgleda današnji tiket.

Povezane vesti

1228 Valladolid - Mallorca X2&1+I (2.34)

Majorka je najprijatnije iznenađenje na početku sezone u španskoj Primeri. “Pirati” su osvojili 11 bodova u prvih sedam kola što je možda najava dobre kampanje pod vođstvom Jagobea Arasatea. Njegova ekipa igra veoma čvrsto, nije naročito efikasna, ali itekako daje rezultate naročito u odbrani koja je, zajedno sa Barsom i Realom druga najbolja u šampionatu. Sa druge strane, Valjadolid se po povratku u Primeru muči, ima najlošiju odbranu u ligi i sva je prilika da će se čedo Brazilca Ronalda namučiti kako bi obezbedilo opstanak. Majorci tradicionalno ne prija Zorilja, ali sada je vreme ostanu neporaženi.

1986 Charleroi - Club Brugge GGI v GGII (2.13)

Šampion Belgije štuca od početka sezone, već je napravio nekoliko kikseva, pa se trenutno ne nalazi na vrhu tabele. Klub Briž učestvuje i u Ligi šampiona i moraće da popravi formu ukoliko želi da odbrani trofej u domaćem šampionatu. “Plavo-crni” gostuju Šarlori koji poslednjih godina odlazi iz krajnosti u krajnost - od borbe za opstanak u Pro ligi do izlaska u Evropu. Prošle sezone su jedva sačuvali prvoligaški status, ali na početku aktuelne daju veoma pozitivne signale da će se umešati u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja. Videćemo kako će dva vezana poraza uticati na Briž koji ima veliki imperativ pobede protiv ekipe koja ima samo jedan poraz na domaćem terenu u ovoj takmičarskoj godini.

1529 Auxerre - Brest 1+I&3+ (2.10)

Okser se vratio u Ligu 1 i sezonu započeo velikim trijumfom nad Nicom koja je razgalila navijače. Usledila je katastrofa. Tim Kristofa Pelisijea vezao je četiri poraza i u ozbiljnom je problemu u nastavku sezone. Pobeda je prekopotrebna na Abe-Dešanu, ali u grad stiže jedan učesnik Lige šampiona. Brest je ispisao klupsku istoriju trijumfom nad Šturmom u debitantskom nastupu u evropskoj eliti, dok je u istom ritmu nastavio i u domaćem šampionatu trijumfom nad Tuluzom. Očekujemo neizvestan duel jer bi novi poraz Pelisijea mogao koštati čak i posle, a Brest želi da iskoristi krizu među redovima novajlije.

1905 Heracles - Heerenven X2&1+I&1+II (2.33)

U Herenvenu i dalje bride obrazi od ponižavajućeg poraza protiv AZ Alkmara koji je slavio sa čak 9:1. Četa Robina van Persija ostvarila je veoma važnu pobedu nad Groningenom koja će popraviti raspoloženje u svlačionici, ali ekipa iz Frizlanda ide na noge Heraklesu koji još uvek nije pobedio na domaćem terenu. “Crno-belima” ove sezone mnogo bolje ide u gostima, pa će morati da poprave formu na Asitu ukoliko žele da opstanu u Erediviziji. Herenven je slavio u prethodna četiri međusobna duela i sve ukazuje da neće biti poraženi ni ovoga puta. Osim čiste “dvojke”, dobra opcija je i dvoznak uz golove.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak