AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28.11. 2023)

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5356 Shakhtar Donetsk - Antwerp 1&3+ (3.10)

Kvota je odlična, motiv Ukrajinaca do neba. Pobedom protiv Barselone su se vratili u trku za drugo mesto, ako dobiju, imaće verovatno šansu da se poslednjeg dana u Portou bore za prolazak. Ali, pre toga treba pobediti belgijskog šampiona koga su već savladali u gostima, koji je rasterećen i jedino pobedom može da stekne neku šansu za treće mesto. "Crveni" igraju loše čitave jeseni, ni u nacionalnom šampionatu ne izgledaju kao tim koji će odbraniti krunu, nisu dobili u petak prosečni Sent Trojden što ih je dodatno udaljilo od vrha. Nemaju šta da izgube, neće se braniti, ako dobiju, "Rudari" će to verovatno učiniti uz dosta golova...

1057 QPR - Stoke 0-2 (1.74)

KPR je užasan, smenili su trenera smenili su pre mesec dana Gareta Ejnsvorta, ali problemi su dublji, ni novi menadžer Marti Ćifuentes nije promenio ništa. Promenjen je predsednik, klub se nalazi u organizacionim problemima, pa ako ovako nastave londonski "Policajci" će ispasti iz lige. U zapadni London stiže Stouk, "Grnčari" su daleko od nekadašnjih visina, ali svakako u boljoj poziciji od domaćina. Kvalitetom pripadaju donjem domu Čempionšipa, ali sa dovoljno kvaliteta da opstanu. Ovo su napadački grozne ekipe, najbolji strelac KPR je surinamski defanzivac Kenet Pal sa tri gola, od ukupno deset koliko su dali. Čeka nas dosada i malo golova.

1104 Harrogate - Wrexham GG&3+ (1.84)

Reksamove zvezde su u vrhu, "holivudski klub" igra sve bolje kako sezona odmiče po plasmanu iz Nacionalne lige cilj je nova promocija. MekElnehi i Rajan Rejnolds su uložili veliki novac za niže rangove, pa se bajka nastavlja. Velšani su za vikend uništili Morekamb kod kuće, sada idu na gostovanje "Harijerima" koji izgledaju bolje od očekivanja ove sezone. "Drim-tim" Reksama (imaju baš dosta igrača sa iskustvom iz viših liga) je mnogo bolji kod kuće, umesto "dvojke" probaćemo golove, vreme je da se raspucaju i van svog terena.

2365 Al Ahly Cairo - Smouha SC tačan rezultat 1:0 2:0 3:0 (2.70)

Nova sezona novi juriš najvećeg afričkog kluba na titule. Oni su prvaci kontinenta, tri titule u pet godina, dominirali su i u Egiptu prošle sezone, i sada su na deobi prvog mesta. Niko ne sumnja da se dominacija "Crvenih" nastavlja, Švajcarac Marsel Koler je ostao na klupi, tim je veoma iskusan. Na "olimpijski stadion" najveći u ovom delu sveta (nekada se zvao po Naseru) stiže Smuha iz Alesandrije, solidna ekipa ali bez prevelikih ambicija. Teško da će dati gol šampionu, koji nije posebno efikasan, ali baš retko dozvoljava rivalima puno u ofanzivi. 

Ne propustite