AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28. 12. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 28.12.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo smo vam pripremili za danas.

Povezane vesti

1800 Estrela - Arouca 3+ (2.08)

Portugalci će igrati za praznični vikend, ali kolo u četvrtak otvara gostovanje Aruke u predgrađu Lisabona. Estrela se (naslednik nekadašnje Estrela Amadore) vratila u elitu posle par decenija, četiri su boda iznad zone ispadanja, da im je neko to ponudio na polovini šampionata sigurno da bi prihvatili. Jurišaće na pobedu protiv Aruke koja je konačno zaigrala bolje nakon jesenjih nevolja. Pisali smo već, gosti sa severa imaju bolji tim nego što tabela pokazuje, uz to, ne brane se samo na gostovanjima, moglo bi da bude efikasno u severnom predgrađu prestonice...

1004 Brighton - Tottenham 1+I&2+II (2.02)

Nema se ovde šta filozofirati, jedino je pitanje hoće li strelci biti raspoloženi. Ne postoji šansa da De Zerbi i Postekoglu odustanu od svoje filozofije, igraće se za gol više. "Galebovi" dosta promašuju, neki Italijanu zameraju da prečesto kombinuje i meša tim, ali je Brajton igrao u LE tokom jeseni, pa ni sadašnja sredina tabele nije loš rezultat. Nekako im se prečesto dešava da prime gol pa jure rezultat. Totenhem je vezao tri pobede nakon slabijeg perioda, ali primili su gol i od Evertona za vikend. Po nama neće izgubiti, i sa slabijim timom su pobeđivali na obali, ali hajde da probamo golove.

2399 Al Ettifaq - Al Hazem x-1 (4.30)

Al Etifak je po kvalitetu verovatno u gornjem domu u Saudijskoj Arabiji, tu su negde među prvih sedam-osam ekipa, najveće zvezde Džerardove ekipe su Henderson, Musa Dembele, Vajnaldum. Ugostiće Al Hazem koji je mreža za udaranje ove sezone posle promocije. Gosti su smenili Portugalca Guvelju pre par meseci, ali i Urugvajac Karenjo nema mnogo oružja u borbi za opstanak. Stranci su prosečni, domaći kada neiskusan. Braniće se u Damamu, ali ne bi trebalo očekivati da u zalivu izdrže više od poluvremena.

34555 Rogle - Oskarshamn 1 (1.55)

U uslovima skraćene ponude za praznične dane, morali smo da se "poslužimo" hokejom. Tipove iz hokeja imate često u našoj rubrici "ostali sportovi", ume da bude profitabilno, a za ovaj tiket smo odabrali duel iz švedske lige. Rogle je relativno poznat, pre par godina su bili prvaci Evrope, u finalu su savladali finske "Sekire" iz Taparea. Trenutno "Zeleni" nisu ni blizu tih visina, ali se bore da nekako dohvate osminu finala plej-ofa. U Angelholm dolazi slabi Oskarshamn, tim sa istoka, iz blizine Kalmara koji je pre par godina upao u ligu. Ove će ispasti, već su otpisani, pa bi motiv domaaćih mogao da presudi.

 

Ne propustite