AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (28. 2. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.02.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tiket u koji verujemo danas.

Povezane vesti

1310 Sassuolo - Napoli GG&2+II (2.35)

Navijači Napolija očekivali su mnogo više nakon osvojene šampionske titule prošle sezone. Aurelio de Laurentis je doveo i trećeg trenera u vidu aktuelnog selektora Slovačke Frančeska Kalcone koji je debitovao remijem sa Barselonom u okviru Lige šampiona. Sada će imati zadatak da savlada ekipu Sasuola koji se nalazi u prilično lošoj formi, pa “Neroverdima” preti ozbiljna opasnost od ispadanja iz lige. Sasuolo je dobio samo jednu takmičarsku utakmicu u 2024. godini, a “Partenopeije” nije savladao još od 2020. godine. Vidljiv je pomak u igri Napolija, videćemo hoće li iskoristiti lošu formu Sasuola.

2487 Panathinaikos - Aris 1&0-3 (2.05)

Još dve utakmice ostale su do kraja regularnog dela grčke Super lige, nakon čega sledi plejof u kojem će se naći i Panatinaikos i Aris. “Zeleni” posustaju u šampionskoj trci nakon neočekivane smene srpskog trenera Ivana Jovanovića, pa legendarni Turčin Fatih Terim sada ima težak zadatak da se vrati na čelo grčkog šampionata. Dueli Panatinaikosa i Arisa vrlo retko obiluju golovima, samo ih je jednom bilo više od dva u poslednjih deset okršaja. “Zeleni” žele osvetu za trijumf Arisa u prvom delu sezone i veliki su favoriti da trijumfuju na stadionu Apostolos Nikolaidis.

9188 Royale Union SG - Club Brugge 1 (2.03)

Kup Belgije stigao je do polufinala u kojem se igraju dve utakmice. Prvi meč Klub Briža i Uniona San Žiloee okončan je trijumfom kluba iz Briža rezultatom 2:1. Sada se dvomeč seli u predgrađe Brisela gde bi se Union jednim postignutim golom automatski vratio u igru. Lider belgijskog šampionata je i blagi favorit, vezao je tri uzastopne pobede, dok je Briž u poslednje dve uspeo da osvoji samo jedan bod. Tradicija duela ovih timova nam nažale i da obratimo pažnju na golove, u poslednjih pet manje od tri bilo ih je samo jednom, dok su u svim pomenutim mečevima obe ekipe postizale makar po gol.

6730 Wolves - Brighton 1-2I&1-3II (2.22)

Liga kup je okončan trijumfom Liverpula proteklog vikenda, ali takmičenje u FA kupu je i dalje u toku. Sada su na programu utakmice osmine finala, a posebno zanimmljiv biće okršaj Vulverhemptona i Brajtona na Molinou. “Vukovi” su u rezultatskom naletu nakon ne tako obećavajućeg početka sezone, pa u nekom ludom scenario ni plasman u neko od evropskih takmičenja nije tako daleko. Sa druge strane, Brajton igra standardno dobru sezonu, a u iščekivanju duela u Ligi Evrope, “Galebovi” žele da poprave promenjivu formu u poslednje vreme.

Kvota 21.71

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak