AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 28.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

6164 A. Italiano - Coquimbo 1 (2.34)

 

Čileanska Primera započela je na prilično zanimljiv način, veliku pažnju privlači Deportes Ikike sa atraktivnim fudbalom i zasluženo se nalazi na čelu šampionata. Jedan od većih klubova u Čileu Audaks Italijano ne oduševljava na početku jer ima samo četiri boda u prvih pet utakmica. U Santijago stiže Kokimbo koji je u proteklom kolu pokazao zube Kolo Kolu kada je odigrao nerešeno bez pogodaka i biće težak rival za “Italijane”. Audaks nikada nije izgubio od Kokimba na domaćem terenu, pa je i pored nešto slabije forme ipak favorit. Pobeda nad “Piratima” mogla bi da pokrene ekipu ka mirnijim vodama.

 

7160  Deportivo Garcilaso - Comerciantes Unidos GGI v GGII (2.28)

 

Malo ko je na početku sezone očekivao da će se Komersijantes naći na petoj poziciji Aperture Perua, pa su rezultati ove ekipe prilično iznenađenje. Ne i slučajnost, imajući u vidu da igraju verovatno i najzabavniji fudbal u zemlji. Pravi ispit za Unidos sledi u Kusku gde će ići na noge Deportivu Garsiljasu. Depor ne blista na startu sezone, mada treba istaći i da su popravili formu, pa u poslednjih pet utakmica ima samo jedan poraz. Ovo je meč od kojeg možemo očekivati praktično bilo šta, a interesantno je da će ovo biti prvi okršaj Deportiva i Komersijantesa u zvaničnim mečevima.

 

7436 Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau 0-1I&1-2II (2.10)

 

Okončan je regularni deo rumunske druge lige u kojoj sada sledi plejof za plasman u prvu ligu. Ekipe su prenele osvojene bodove, pa je tako prvi kroz cilj prošao Selimbar koji sa Unireom iz Slobozije ima najveće šanse da se dokopa elitnog ranga takmičenja. Svoju će šansu tražiti i ostali timovi, pre svega Hunedoara i Glorija Buzau, a upravo se ove dve ekipe i sastaju na startu plejofa. Glorija je svojevremeno bila deo rumunske Lige 1, sada želi povratak, međutim to neće ići tako glatko imajući u vidu da je Mioveni na samo bod zaostatka. Svaki je bod u ovoj fazi takmičenja bitan, ne očekujemo previše atraktivan fudbal…

 

7442 Al Nasr Dubai - Hatta 1&2+II (2.05)

 

Al Nasr iz Dubaija nije tako uspešan kao imenjak iz Saudijske Arabije, pa se trenutno nalazi na sredini tabele prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata. Uzevši u obzir da su Al Vasl i Al Ain otišli predaleko, teško da će Al Nasr uspeti da “zakuva” situaciju na vrhu i pored odlične forme. U goste im stiže najlošiji tim šampionata koji ima svega pet osvojenih bodova. Hata je već praktično prežaljena, niko ne veruje da tim italijanskog stručnjaka Fabija Vivijana može da sačuva prvoligaški status, pa je svaki osvojeni bod zlata vredan, naročito na strani. Hata nije uzeo niti bod protiv Al Nasra još od 2017. godine.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak