AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1439 Wehen SV - Jahn Regensburg 1&2+ (2.33)

 

Ista meta, isto odstojanje - sve što se može reći o baražu za opstanak u nemačkoj Cvajti. Prvi meč u Regensburgu okončan je rezultatom 2:2, iako je domaćin imao prednost, ekipa iz Vizbadena uspela je da preokrene, ali ne i da sačuva prednost. Imao je Vehen i više od igre, ne bi bilo nezasluženo ni da je ostvario trijumf, a pravu priliku za tako nešto imaće pred domaćim navijačima. Nijedan od dva pomenuta tima duže od mesec dana ne znaju za trijumf, pa je možda vreme da jedan od njih i prekine ovaj prilično neprijatan niz. Vehen je bliži opstanku posle svega što smo videli.

 

2151 Hartberg - Austria Vienna X2&GG (2.15)

 

Zakuvalo se u borbi za plasman u Ligu konferencija kada je austrijska Bundesliga u pitanju. Austrija iz Beča je u prvom meču u prestonici slavila rezultatom 2:1 i tako odškrinula vrata mogućnosti da zaigra evropski fudbal u sezoni kada se doskorašnji kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović vraća u matični klub. Bečlije su umele da slave u provinciji, čak su u poslednja četiri meča tri puta slavili, a od toga u dva navrata prilično ubedljivo sa po 3:0. Sada je potrebno “samo” ne izgubiti, premda to neće biti nimalo lako jer Hartberg ima veliki motiv da se dokaže pred domaćim navijačima.

 

5762 Start - Sogndal Prvo poluvreme X (2.23)

 

Sogndal je na početku druge norveške lige pokazao potencijal da se bori za ulazak u Eliteserijen. Ekipu predvodi čuveni reprezentativac Norveške Tore Andre Flo, ali ono što je posebno interesantno jeste da njegov tim uz Brine ima najbolju odbranu u ligi koja tradicionalno važi za prilično efikasnu. Sa druge strane, Start ne blista na otvaranju sezone, tim iz Kristijansanda je prethodnu sezonu okončao na petom mestu, dok su u ovom trenutku pretposlednji na tabeli i uz to imaju treću najlošiju odbranu u takmičenju. Start je klasična domaćinska ekipa, bolje igraju kod kuće, pa treba biti oprezan.

 

4281 Malmo FF - Elfsborg 1&3-5 (2.32)

 

Nakon remija sa Hakenom, Malme se vratio u velikom stilu “petardom” protiv nemoćnog Kalmara, pa Elfsborg itekako ima razloga za strah. Aktuelni lider Alsvenskana primio je samo šest golova u 11 odigranih mečeva do sada, pa u susret sa Elfsborgom ulazi kao veliki favorit. “Žuti” se nalaze na sredini tabele sa tendencijom da napreduje, s tim što bi u tom slučaju morali da poboljšaju igru u gostima gde su izgubili poslednje četiri utakmice. Sve osim trijumfa Malmea bilo bi veliko iznenađenje, pa kvota možda i nije prevelika, ali u kombinaciji sa golovima kojih ume biti, ponuda je prilično zadovoljavajuća.

Ne propustite