AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (29.11. 2023)

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5366 Bayern Munich - FC Copenhagen GG&4+ (2.50)

 

Ako ste gledali meč na "Parkenu", Danci nisu zaslužili da izgube, kao ni protiv Junajteda na "Old Trafordu". Zaslužili su "Lavovi" više, i dalje su u igri, nemaju šta da izgube u Nemačkoj. Bajern je prošao sa četiri pobede, prilika za Tuhela da izmeša ekipu, da odmori startere, ali ima toliko dobrih igrača da to nije neka prednost za Kopenhagen. Bavarci su minimalno slavili u Kelnu, sledećeg vikenda im stiže Union. Leverkuzen ne odustaje, ređaju pobede, ali sledeće nedelje igraju protiv Dortmunda, pa ako ne pobede to je možda šansa da Bavarci preuzmu vrh. Očekujemo dosta golova, ni Kopenhagen se neće braniti, imaće šansu da prođu poslednjeg dana jeseni, kada će ugostiti Galatasaraj.

 

1523 Montpellier - Clermont 0-2 (1.94)

 

Ponovljeni meč, pre par meseci navijači su učinili medveđu uslugu Monpeljeu koji je vodio, usledili su neredi i prekid, pa se sada meč ponavlja. Bez svedoka, što je plus za Klermon, rigidnu ekipu koja je jedan od najvećih kandidata za ispadanje. Ovi timovi igraju sa dosta oscilacija, domaćin više golova postiže na strani kada napadači poput Kazrija i Jordanca Al-Tamarija imaju više prostora. Klermon će se braniti svim silama, dali su najmanje golova u ligi, i najveća nada za njih je da sačuvaju početni rezultat. U tišini, odnosno pred praznim tribinama, bolje je odigrati na mali broj golova, nego se kladiti na domaće koji prečesto remiziraju na "De la Mozonu".

 

3858 FK Rostov - CSKA Moscow GG&3+ (1.94)

 

Očekivali smo veću kvotu na ovu opkladu, ali statistika je "reagovala", ovi timovi su u prvenstvu odigrali najzabavniju utakmicu sezone, završilo je 4:4, a oba tima igraju spuštenog garda. Dovoljno je reći da je "Armija" jedan od najefikasnijih timova Rusije, ali su tek šesti jer odbrana pravi dosta grešaka. CSKA u proseku u poslednje vreme prima dva gola po meču, iako su igrali sa slabijim rivalima. Za vikend su u malom derbiju Moskve izgubili od Dinama kod kuće, iskusni Akinfejev je tri puta kapitulirao (i on je u očajnoj formi). Dodajte na sve ovo da Rostov ima najgoru odbranu u ligi, pa je jasno što očekujemo golove. Ovo je inače, kup utakmica, prvi meč četvrtfinala.

 

1203 Mallorca - Cadiz tačan rez. p.p. 0:0 (2.40)

 

Odloženi meč Primere, Kadiz ide na Baleare. Andalužani su hronično loš gost, samo bod su doneli sa strane, gol je najčešće misaona imenica. Za vikend, domaćin je izgubio na Metropolitanu od Atletika, odbrana je predvođena Rajkovićem i Nastasićem bolji deo tima, u napadu se obično sve svodi na Murićija. Majorka je pri dnu, samo jedna pobeda, ovo su dva tima koji su dali najmanje golova u Primeri. Čeka nas rat, Kadiz se neretko brani bunkerom, po tradiciji ovo je meč sa malo golova. Ali je i kvota na 0-2 mala, uz nešto sreće mogli bismo da "uhvatimo" 0:0 na poluvremenu.

Ne propustite