AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (29.3.2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1044 QPR - Birmingham X2&1-3 (2.68)

Kvins Park Rendžers i Birmingem nekada su važili za stabilne prvoligaše, ali sudeći po rezultatima ove sezone će se žestoko boriti za opstanak u Čempionšipu. “Policajci” su u dosta boljoj formi, iako nisu pobedili poslednje tri utakmice pre reprezentativne pauze, međutim šta tek reći za Siti? Birmingem će morati bez svog trenera Tonija Moubraja koji je otišao na medicinsko odsustvo, pa će ekipu voditi već šesti trener ove sezone. Okršaji ova dva tima tradicionalno ne obiluju golovima, a Siti je neretko uspevao da osvoji bodove na Loftus Roudu, pa ćemo napraviti kombinaciju sa odličnom kvotom.

1816 Gil Vicente - Famalicao X2&0-1I (2.03)

I dok je stanje na vrhu tabele portugalske Primeire uglavnom poznato i pre početka sezone, sredina i donji dom na uvek donesu neke zanimljive pojave. Famalikao i Žil Visente imaju identičan broj bodova tačno na sredini tabele, sa svega pet bodova više od timova iz opasne zone, pa će svaki naredni osvojeni bod biti veoma značajan do kraja sezone. I dok je ekipa iz Barselosa prilično atraktivna za gledanje jer igra utakmice sa mnogo pogodaka, sa timom za koji nastupa nekadašnji fudbaler Vojvodine Mirko Topić to nije uvek slučaj. Famalikao je slavio u prvom meču, mogao bi do pozitivnog rezultata i u gostima.

1982 Gent - Standard Liege GGI v GGII (2.12)

Regularni deo Župiler lige Belgije je okončan, sada sledi podela na nekoliko grupa, od kojih će, pored šampionske trke, posebno interesantna biti borba za plasman u Ligu konferencija. Prednost će imati Gent koji u prvom kolu plejofa dočekuje Standard iz Liježa. Uzevši u obzir da gosti već zaostaju sedam poena, teško da će uspeti da se dokopaju prvog, jedinog mesta koje vodi u LK, ali mogli bi da pomrse račune svim timova u grupi. “Indijanci” su “petardom” protiv Šarlroe prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede, od kojih je jedna upravo poraz od Standarda u Liježu 4:2. Golovi su uvek opcija.

1208 Cadiz - Granada 1 (2.12)

Pamtiće navijači Kadiza 9. mart, datum kada su konačno prekinuli neverovatan niz utakmica bez pobede u Primeri, dan kada je pao veliki Atletiko iz Madrida. “Žuta podmornica” možda nije uspela da iznenadi Real Sosijedad u Baskiji, ali sada ima priliku da na domaćem terenu eventualnim trijumfom “zakuva” borbu za opstanak. Rival će biti Granada, tim koji je uz Almeriju pokazao najmanje do sada, pa je sva prilika da će ekipa iz Andaluzije naredne sezone igrati Segundu. Mislimo da je vreme za novi trijumf izabranika Maurisija Pelegrina.

Kvota 24.80

Ne propustite