AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (29. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5745 Suwon - Daegu 1 (2.29)

 

Dve trećine regularnog dela šampionata Južne Koreje već je prošlo, ali neizvesnost i dalje traje. Među timovima K lige nema prevelike razlike, uglavnom su u pitanju nijanse, pa bi tako Daegu hipotetički uz dve pobede mogao i do šeste pozicije koja vodi u plej-of, bez obzira što se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Kažemo, hipotetički, jer bodovi u Južnoj Koreji se ne osvajaju nimalo lako. Suvon želi da pobedom priđe korak bliže svom primarnom cilju, a to je plej-of u kojem bi mogao da iznenadi neke od ekipa. Interesantno, Suvon ima negativnu gol-razliku, Daegu tradicionalno igra dobro u gostima ovoj ekipi, međutim verujemo u trijumf domaćina.

 

5759 Tromso - Fredrikstad 1 (2.44)

 

Svojevremeno je Tromso bio značajan faktor u norveškom fudbalu kojeg je predstavljao i u evropskim takmičenjima, ali ova sezona mogla bi da bude pravi košmar za sve navijače na Romsa Areni. “Dečaci” su uz Sandefjord ubedljivo poslednji u Eliteserijenu, mada su sve bodove osvojili tokom maja meseca, od kojih je i jedan upravo protiv Fredrikstada pre samo nekoliko dana. “Aristokrate” za sada imaju kampanju za pamćenje u kojoj ni titula nije nemoguća misija ukoliko nastave sa dobrim rezultatima. Fredrikstad uz lidera Bodo Glimt ima najbolju odbranu u ligi i treći najefikasniji napad, ali u Tromsu nije slavio još od 2008. godine…

 

4275 Mjallby - Hacken GG&3+ (2.01)

 

Okršaj između Mjalbija i Hekena biće duel dve ekipe sa identičnim brojem bodova, po 17. Mjalbi je u ovom trenutku bolji zbog gol-razlike, timovi igraju veoma otvoreno i ofanzivno, pa na utakmicama pada veliki broj golova. I Mjalbi i Heken su u maloj rezultatskoj krizi, domaćin je vezao dva poraza, dok gosti već tri utakmice ne znaju za trijumf. “Osice” imaju određenih kadrovskih problema, konačan ishod prava je nepoznanica jer obe ekipe umeju da pobede i kao domaćin i kao gost u međusobnim duelima. Već šest utakmica nije bilo remija, možda neće biti ni ovoga puta, ali očekujemo pogotke.

 

5794 Emirates Club - Al Bataeh 1&2-5 (2.58)

 

Al Vasl Miloša Milojevića osvojio je duplu krunu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pa je šampionska trka dva kola pre kraja već gotova. Borba za opstanak biće mnogo neizvesnija jer je jedino Hata izvezna kada se radi o selidbi u niži rang. Emirejts klub će odigrati dve utakmice sa Al Bataehom, od kojih prvu kao domaćin, a dvema pobedama bi preskočio Korfakan koji je prvi “iznad crte” sa pet bodova, ali i dve utakmice više od “sokola”. Sa druge strane, Al Bataeh nema preveliki takmičarski motiv jer je opstanak već obezbeđen, a u poslednjih pet gostujućih mečeva slavio je samo jednom.

Ne propustite