AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (3. 6. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
subota 03.06.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

1301 Empoli - Lazio GG&3+ (1.92)

Dobra sezona za Empoli, uzeli su bodove i Juventusu i još par skalpova, ostali su neporaženi u Rimu u prvom delu i sada imaju priliku da sve zaokruže protiv Lacija u poslednjem kolu. Sarijev tim je izborio Ligu šampiona, nemaju neki motiv, verovatno će šansu dobiti mlađi igrači i oni sa manjom minutažom. U Toskani se ove sezone igrao dobar i efikasan fudbal, plus, poslednje dve godine, od kada je Sari na klupi "L'Akvila" protiv Empolija u kome je stekao reputaciju i zaradio poziv iz Napulja, igra baš efikasne mečeve. U tri utakmice od kada je na klupi Lacija u duelu sa subotnjim rivalom viđeno je čak 14 golova...

Lorient - Strasbourg GG&3+ (1.93)

Zavesa u Francuskoj, timovi završavaju u sredini. Pisali smo o Strazburu, plenili su ofanzivnim fudbalom, nije se uvek isplatilo, ali oni i osvajač kupa Tuluz su baš bili osveženje i drugačiji pristup kakav je nedostajao manjim timovima. Lorijen je bez problema izborio opstanak, Bretanjci su afirmisali par igrača, zabeležiće neuporedivo bolji plasman nego prošle godine kada su opstali u poslednjim kolima. Očekujemo meč bez pritiska i golove.

1971 Cercle Brugge - Westerlo x2&3+ (3.40)

Iznenađenje koje to i nije. Naime, Vesterlo po povratku iz nižeg ranga nije razočarao, najavili smo da će biti iznenađenje i oni su sedmi na tabeli, tu će i završiti, osim ako ne dobiju ubedljivo domaće u Brižu. Ni šesto mesto ne donosi ništa, ali bi bio najbolji plasman "žuto-plavih" u istoriji kluba. Ovde će biti golova, ali Serkl nije posebno motivisan, pa bi gosti iz okoline Antverpena, tim za koji igra nekoliko poznatih imena poput Čadlija, Makedonca Dacija, Rusa Nojštedera, američkog reprezentativca iz Rome, Brajan Rejnoldsa mogli makar do boda. Zimus su, uzgred rečeno dobili na ovom gostovanju.

3499 ABC - Novohorizontino 0-1I&0-1II (2.05)

Pisali smo o ABC prošle nedelje, predviđali poraz u Resifeu, Sport im je napunio mrežu. Ako tim iz Natala želi opstanak, moraće naravno da osvajaju bodove kod kuće. Neće biti lako, na Atlantik stiže Novorizontino koji odlično igra na početku sezone. Ovaj klub dolazi iz okoline Sao Paola, "Tigrovi" postoje tek više od deceniju u profesionalnom fudbalu, ove sezone ispali su iz Pauliste. Ali u Seriji B im ide dobro. Kada je ova liga u pitanju, zna se, manjak golova. 

Ne propustite