AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (3. 6. 2024)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7365 Assyrska FF - Stocksund 1&2+ (2.29)

 

Asirska FF je jedan od mnogobrojnih klubova sirijske emigracije u Švedskoj, ali i najstariji, pa je tako u ovom trenutku član treće švedske lige, grupa Sever. Ekipi iz Sondertalea ide sasvim solidno uzevši u obzir je prošle sezone izborio plasman u treći rang švedskog fudbala. Nalazi se na sredini tabele u veliku mogućnost da izbegne dramu vezanu za opstanak u ligi. U predgrađe Stokholma stiže Stoksund koji ima prilično lošu formu. Samo jedan trijumf ostvario je Stoksund u poslednjih devet utakmica, a ni na ovu ne stižu kao favoriti. Asirska je poslednji put slavila sa 4:2 pre manje od četiri meseca u prijateljskoj utakmici, vreme je da potvrde kvalitet i kada je važno.

 

6734 Danubio - Deportivo Maldonado 1 (2.37)

 

Do kraja urugvajske Aperture, ostalo je još samo jedno kolo i u njemu će Danbio posle iscrpne sezone Kopa Sudamerikani dočekati Deportivo Maldonado. Klub koji su osnovali braća Mihail i Ivan Lazarov iz Bugarske važi za jedan od većih u Urugvaju, ali igrama ove sezone to ne opravdava. Možda je ekipa Marija Saralegija platila cek igranja na dva fronta, no to nije izgovor za samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica. Deportivo je u nešto boljoj situaciji, ali ako izgubi na stadionu Hipodrom može pasti skoro na dno tabele. Klub iz Maldonada nikada u svojoj istoriji nije pobedio Danubio, teško da će i sada…

 

6810 KR Reykjavik - Valur GGII (2.35)

 

Valur je nastavio gde je stao prošle sezone kada je sezonu na Islandu okončao kao drugi najbolji tim zemlje “leda i vatre”. Četa Arnara Gretarsona nalazi se u sjajnoj formi, za poraz ne zna od sredine aprila i ako ga izbegne protiv KR-a biće to osmi uzastopni meč. KR Rejkjavik igra prilično promenjivo, imao je i bolje periode tokom aktuelne sezone, mada je u poslednje dve utakmice osvojio četiri boda. “Crno-beli” su prilično zabavna ekipa za gledati, mnogo pogodaka pada na njihovim utakmicama, dok sa Valurom to nije slučaj. Verujemo da će se domaćin “otvoriti”, te da će biti prilike za još jednu goleadu u skladu sa tradicijom međusobnih okršaja.

 

6751 Germany - Ukraine 1&3+ (1.94)

 

Neverovatno koliko je dolazak Julijana Nagelsmana promenio reprezentaciju Nemačke. “Panceri” su dugo lutali sa Hansijem Flikom koji je, stiče se utisak, u jednom trenutku izgubio svlačionicu, pa je FS Nemačke odlučio da reaguje mimo ustaljene prakse i dovede novog selektora pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Da li će Nagelsman biti pravi potez, videćemo, ali ono što “Elf” pruža u prijateljskim utakmicama protiv rivala kao što su Francuska i Holandija sigurno uliva optimizam navijačima. U Nirnberg stiže Ukrajina u dobroj formi i sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca, međutim Nemci neće propustiti priliku da dodatno napumpaju samopouzdanje pred EURO.

Ne propustite