AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (3. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana...

Povezane vesti

2113 Luzern - Sion GGI v GGII (2.07)

Dok velikani švajcarskog fudbala poput Jang bojsa i Bazela beleže skandalozne rezultate na startu sezone, Sion je jedno od prijatnijih iznenađenja sa dve pobede iz isto toliko mečeva. Klub iz francuskog dela Švajcarske ima veliku tradiciju, međutim prošle sezone je morao da se kroz drugu ligu vrati u elitni rang takmičenja i za sada im ide odlično. Lucern je osvojio samo bod i to kao gost, pa “Svetla” žele odgovor na terenu u vidu trijumfa koji bi im bio premijerni ove sezone. U poslednjih nekoliko godina, često se dešava da se mreže obe ekipe tresu u međusobnim duelima, pa na tragu toga i treba potražiti dobitnu igru.

6329 GAIS - Norrkoping 0-1I&1-2II (2.59)

Ne krijemo, GAIS nam je jedan od omiljenijih klubova za tipovanje jer nas retko kada razočara. Prvi šampion Švedske u istoriji je prošle sezone uspeo da se vrati u elitni rang takmičenja, pa uzevši u obzir baš te okolnosti, ekipa Fredrika Holmberga deluje prilično dobro u Alsvenskanu. U Geteborgu će GAIS dočekati ekipu Norčepinga koji je vezao dve pobede koje mu daju veliku dozu samopouzdanja pred nastavak borbe za opstanak u kojoj još uvek nisu sigurno. Popularni “Peking” ima odličnu tradiciju na stadionu Ulevi gde nije poražen još od daleke 2005. godine, pa možda i ne treba očekivati goleadu.

6266 Vitoria - Cuiaba 1 (2.33)

Kuiaba je lepa priča brazilskog fudbala, klub osnovan tek 2001. godine uspeo je da se dokopa Kopa Sudamerikane gde je zaustavljen u drugoj rundi takmičenja. Igranje na više frontova definitivno ostavlja trag na ekipi nekadašnjeg reprezentativca Portugala Petija, pa se tim iz države Mato-Grosense bori za opstanak u Seriji A. Okršaj sa Vitorijem biće pravi derbi začelja jer u slučaju poraza, timovi će izgubiti mnogo, dok bi u slučaju pobede dobili još i više. U takvim okolnostima, niko ne očekuje “umiranje u lepoti”, Vitorija ima bod prednosti, ali su u klubu svesni da je ovo prilika da se napravi razlika u odnosu na najlošije timove u ligi.

6167 Rubin Kazan - Khimki 1&0-4 (2.17)

Zbog oružanog sukoba u Ukrajini, šampionat Rusije možda nema toliki značaj u evropskim okvirima, ali nam pruža zanimljiv fudbalski ugođaj iz kola u kolo. Tako bi moglo da bude i u Kazanu gde Rubin dočekuje Himki. Domaćin je posle trijumfa nad Nižnjim Novgorodom Saše Ilića doživeo brodolom na domaćem terenu gde ga je “pregazio” Zenit, ali je raspoloženje navijača donekle popravio siguran trijumf u Kupu Rusije. Himki je sigurno poznatiji kao košarkaški klub, ali ima i zavidnu fudbalsku tradiciju u domaćim okvirima. “Crveno-crni” su se vratili u Premijer ligu kao šampioni druge lige, a pobeda nad Orenburgom bila je prva u elitnom rangu ove sezone. Prednost, pak, dajemo nekadašnjem učesniku Lige šampiona.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak