AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (30.3.2024)

Autor: Lazar Nikolić
subota 30.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1314 Genoa - Frosinone 1&0-4 (2.21)

Đenova nikako da popravi formu, pad u igri pulena Alberta Đilardina traje od početka februara pošto su od tada pobedili samo jednu od sedam odigranih mečeva. Treba biti pošten i reći da su “Grifoni” za to vreme remizirali sa Napolijem i Juventusom u gostima, pa im se možda i ne može mnogo prigovoriti. Sa druge strane, u grad stiže Frosinone koji je nanizao sedam utakmica bez pobeda, među kojima je bilo i teških poraza. “Kanarinci” su slavili u prvom meču rezultatom 2:1, ali ovoga puta problem predstavlja i pritisak opstanka jer se ekipa nalazi u zoni ispadanja. Đenova je dobijala i jače timove na domaćem terenu.

1028 Aston Vila - Wolves 0-2&2+II (2.07)

Derbi Zapadnog Midlendsa rezultatski bi u teoriji mnogo više trebalo da znači ekipi Aston Vile koja se bori za plasman u Ligu šampiona na kraju sezone. Puleni Unaija Emerija i pored nekoliko veoma bolnih poraza i dalje imaju realnu šansu da se dokopaju evropske elite, pa će s posebnim motivom ući u meč protiv Vulverhemptona. “Vukovi”, pak, deluju kao da su prebrinuli glavnu brigu jer su sa 41 osvojenim bodom praktično obezbedili opstanak koji nije uvek delovao tako sigurno. Poslednja tri duela ove dve ekipe nisu protekla u nekakvoj goleadi, ali Vulverhempton ima kvalitet da postigne barem jedan gol.

1220 Valencia - Mallorca GG (2.58)

Valensija diskretno, ali i dalje sanja evropske snove jer bi se eventualnim trijumfom nad Majorkom približila Real Sosijedadu na samo tri boda zaostatka. “Slepim miševima” ekipa sa Baleara nikako ne leži poslednjih godina jer su slavili samo jednom u poslednjih šest utakmica. Uz to, “srpska kolonija” u Majorci nanizala je odlične rezultate, u poslednje četiri utakmice imaju samo poraz od Barselone uz tri trijumfa, pa će dodatni impuls davati i činjenica da se Majorka nalazi u veoma dobroj formi. Ekipa koju s klupe predvodi Havijer Agire ne blista u gostima, ali možda će pronaći put do mreže rivala…

1513 Lyon - Reims 1 (2.17)

Strepeli su navijači Olimpika iz Liona od samog početka sezone jer se u jednom trenutku činilo da bi “Lavovi” mogli i da ispadnu iz Lige 1. To se, po svemu sudeći, neće dogoditi, najviše zbog Pjera Saža koji je stabilizovao ekipu do te mere da bi se ona u ovom trenutku borila i za Ligu šampiona da je bio tu od početka sezone. Uz to, Lion je dobio sjajnog aduta na terenu u vidu srpskog internacionalca Nemanju Matića koji igra kao preporođen. Poraz u prvom meču u Remsu bio je odraz nemoći “Lavova”, no ovoga puta to teško da će biti slučaj. Vreme je za još jedan trijumf Liona na domaćem terenu.

  Kvota 25.61

Ne propustite