AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (30. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1358 Cremonese - Venezia 1X&0-2 (2.37)

 

Kremoneze ili Venecija, može biti samo jedan. Stigli smo i do finala baraža za popunu Serije A naredne sezone, a prvi od dva meča na programu je u Kremoni. Domaćin je prema mnogim predviđanjima blagi favorit u prvoj utakmici, Kremoneze generalno retko gubi kod kuće, u 2024. godini to se dogodilo svega dva puta. Dobili su i Veneciju na svom Đovaniju Ziniju i to sa igračem manje od početka drugog poluvremena, pa navijači priželjkuju sličan scenario. Baraž za plasman u Seriju A sigurno ne obećava previše atraktivan i poletan fudbal, pa uz pozitivan ishod po Kremoneze treba baciti pogled i na manji broj pogodaka.

 

2069 Sakaryaspor AS - Bodrumspor 1 (2.57)

 

Borba za preostalo mesto u elitnom rangu takmičenja očekuje nas i u Turskoj gde će snage odmeriti Sakarijaspor i Bodrumspor. Utakmica je zamišljena da se dogodi na neutralnom terenu, ali kako će meč biti odigran u Adapazariju, gradu iz kojeg je Sakarijaspor, jasno je da će domaćin imati veću podršku, što možet bitno uticati na ishod meča. Bodrumspor nikada nije bio deo Super lige Turske i ovo će biti jedinstvena prilika da fudbaleri ispišu istoriju kluba iz prelepe turističke destinacije. Timu iz Bodruma nije stran trijumf u Adapazariju, tradicionalno su okršaji ove dve ekipe prilično žustri, ali blaga prednost ide domaćinu.

 

3457 Libertad Asuncion - Nacional Poluvreme sa više golova - drugo (2.03)

 

U okviru poslednjeg kola grupne faze Kopa Libertadores, Libertad će u Asunsionu dočekati ekipu Nasionala. Paragvajci praktično igraju samo za prestiž, do prva dva mesta koja vode u drugu rundu Kopa Libertadoresa ne mogu, dok bi jedino u slučaju da Deportivo Tahira ponizi River Plejt u Buenos Ajresu ostali i bez druge faze Kopa Sudamerikane. Nasional je već obezbedio prolaz dalje, jedino u teoriji može da preskoči River Plejt, ali to ne menja stvari. U prvom meču u Montevideu, Nasional je slavio sa komotnih 2:0, pa će Libertad učini sve da uzvrati na domaćem terenu.

 

4010 Cruzeiro - U. Catolica 1&0-3 (2.16)

 

Sve je već jasno u grupi B Kopa Sudamerikane kada je u pitanju plasman u narednu rundu, samo je ostalo pitanje ko će direktno u osminu finala, a ko će morati da preskoči još jednu prepreku da bi stigao dotle. Kruzeiro će u Belo Horizonteu ugostiti Universidad Katoliku iz Ekvadora koji u poslednje vreme plaća ceh igranja na dva fronta. Tim iz Kita doduše igra odlično u Kopa Sudamerikani, kolo pre kraja nema poraz, ali nema dileme da su “krstaši“ u ovom duelu ipak favoriti. Uz to, Kruzeiro je nanizao četiri pobede u svim takmičenjima, ima samo jedan poraz u prethodnih mesec i po dana.

Ne propustite