AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (30. 8. 2024)

Autor: Milovan Longinov
petak 30.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1049 Luton - QPR GGI v GGII (2.18)

 

Ne liči Luton na sebe otkako je ispao iz Premijer lige. Možda se nije očekivalo da klub sa Kenilvort Rouda ostane duže od jedne sezone u elitnom rangu engleskog fudbala, ali igre u dosadašnjem toku Čempionšipa plaše i najoptimističnije navijače. “Šeširdžije” imaju samo jedan osvojen bod u tri odigrana meča, a sada im u goste stiže Kvins Park Rendžers u nečemu što bi se moglo nazvati malim derbijem šireg Londona. Ni “Policajci” nisu impresionirali sa dva remija, pa treba očekivati neizvestan meč. Interesantno, Luton i KPR su pre samo nekoliko dana odigrali utakmicu Liga kupa u kojem je KPR kao gost slavio posle penala.

 

1400 Union Berlin - St. Pauli 1 (2.06)

 

Sent Pauli se vratio u Bundesligu nakon što je ponovo izvisio Hamburg, njegov gradski rival. Puleni Aleksandera Blesina su takmičenje u eliti započeli porazom od Hajdenhajma, jednog od najvećih iznenađenja nemačkog šampionata prošle sezone. Posle poraza na domaćem terenu, “Sveci” gostuju Unionu u Berlinu gde domaćin želi da ostvari prvi trijumf posle remija u Majncu. “Čelični” su prošle sezone platili ceh igara u Ligi šampiona što je mnogo uticalo na fizičko stanje ekipe, pa sada rasterećeni žele da obezbede sigurniju sezonu bez velikih trzavica. Sent Pauli nije pobedio u Berlinu još od 2011. godine.

 

1253 Granada - Huesca X2&0-3 (2,31)

 

Nakon što je jedva izbegla ispadanje iz Segunda, Ueska je ovu sezonu započela odlično. Tim Antonija Hidalga upisao je dve pobede iz oba odigrana susreta, a ako se po jutru dan poznaje klub iz Aragona biće ozbiljan takmac, možda čak i za neko od mesta koja vode u viši rang. Odatle je stigla Granada koja je posle početnog poraza od Albasetea kod kuće popravila utisak trijumfom nad Ferolom. Nema dileme da će klub iz Andaluzije učiniti sve za ekspresni povratak u elitu, ali biće to vraški težak zadatak jer je Segunda jedno od najzahtevnijih takmičenja u Evropi. “Nazaridi” su poslednji put pobedili Uesku još 2017. godine, a poslednja dva duela nisu obilovala pogocima.

 

1306 Venezia - Torino 2 (2.10)

 

Venecija je u prva dva kola videla svu surovost Serije A. “Lavovi s krilima” poraženi su u Rimu od Lacija, ali su ostavili dobar utisak u Firenci gde su zaustavili favorizovanu Fiorentinu u utakmici bez pogodaka. Moraće Euzebio di Frančesko dodatno da radi na uigravanju linija tima, ali deluje da bi Venecija mogla do opstanka. U “Lagunu” stiže Torino koji umalo nije srušio Milan, dok je na krilima srpskih fudbalera srušio Atalantu. Ivan Ilić postigao je gol, Vanja Milinković Savić odbranio penal, pa sa velikim samopouzdanjem očekuju gostovanje dojučerašnjem članu Serije B. “Bikovi” su u dobrom momentumu, kvota na “dvojku” je odlična…

Ne propustite