AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (31. 07. 2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4930 Union De Santa Fe - Rosario Central 1 (2.24)

 

Union iz Santa Fea igra pomalo iznad očekivanja od početka sezone. Četa nekadašnjeg fudbalera Intera i Valensije Kilija Gonzalesa nalazi se na petoj poziciji, ali ukoliko pobedi u zaostalom meču osmog kola argentinskog šampionata, mogao bi i do druge pozicije. Posle serije pobeda stigao je i remi sa Estudijantesom, odmah zatim i poraz od Rasinga, ali to nije pokvarilo raspoloženje navijača “Tatenge”. U grad stiže Rosario koji ne blista pošto je pobedio samo jednom u poslednjih 11 gostovanja. Tradicija kaže da bi do trijumfa teško mogao i ovoga puta u Santa Feu, uz to biće i igrački oslabljen odsustvom nekoliko fudbalera zbog povrede.

5533 ZED - Modern Sport 0-1I&1-2II (2.10)

 

Moder Sport poznat je bio i pod nazivom Koka Kola pošto je egipatska branša jednog od najpoznatijih svetskih brendova bila osnivač i vlasnik kluba sve do 2021. godine kada je ekipa ušla u Premijer ligu Egipta. Od tada, klub deluje prilično stabilno, što pokazuje i četvrta pozicija osvojena prošle sezone, dok su na sličnom putu i ove sezone jer zauzimaju isto mesto. Ne ide loše ni ZED-u, timu koji je prošle godine izborio plasman u Premijer ligu malo nedostaje da uhvati priključak vodećim timovima zbog zaostalih utakmica po čemu je egipatski fudbal nadaleko čuven. Veliki značaj utakmice mogao bi da optereti fudbalere obe ekipe.

 

5260 Trnava - FK Sarajevo 0-1I&1-2II (2.22)

 

Trnava se ne nalazi u naročito dobroj formi, to su pokazale i prijateljske utakmice u kojoj ekipa nije zabeležila nijedan trijumf. Ni susret u Bosni i Hercegovini nije dao prevelikog razloga za optimizam, domaćin je lako mogao i do trijumfa, ali su Slovaci uspeli da se odbrane, pa će se za sve pitati na domaćem terenu. Spartak ima evropskog iskustva i to bi moglo da napravi razliku na ovom nivou, naročito zato što se radi o kvalifikacijama za Ligu konferencija. Sa druge strane, Sarajevo nikada nije igralo grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja, očekivanja vatrenih navijača su velika i mogli bismo videti jednu tvrdu i neizvesnu utakmicu.

 

5374 Dinamo Minsk - Ludogorets 2&0-4 (2.03)

 

Ludogorec je odradio veliki deo posla trijumfom u Bugarskoj gde je bilo 2:0 za tim iz Razgrada. “Luda šuma” zna kako se igraju, a što je najvažnija, kako se prolaze evropske kvalifikacije, a u redovima šampiona Bugarske sigurno razmišljaju o grupnoj fazi Lige šampiona, gde nisu baš “nepozvan gost”. Ipak, treba izdržati gostovanje u Mađarskoj koje fudbalski možda nije toliko zahtevno, koliko je fizički naporno zbog rivala koji neće odustati sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Beloruski tim neće imati prednost domaćeg terena u svom pravom značenju, pa je teško očekivati neki veliki preokret.

Ne propustite