AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (31. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
petak 31.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7145 Nomme United - Parnu JK Vaprus 2&0-4 (2.27)

 

Prvenstvo Estonije je uveliko u toku, a u okviru 14. kola tamošnjeg šampionata Nome junajted će ugostiti ekipu Parnu Varpus. Klub sa stadiona Maniku je ubedljivo poslednji u Meistriligi i sva je prilika da će se u drugu ligi vratiti brže nego što su se nadali. Junajted je u 13 prethodnih mečeva postigao samo sedam golova, što je ubedljivo najmanje u prvenstvu, iako sa 22 primljena pogotka nisu najlošija ekipa po tom parametru. Ipak, sa samo šest osvojenih bodova nemaju mnogo razloga za optimizam, a u Talin stiže Parnu koji i pored nešto slabijih rezultata ume da napravi problem i favoritima, kao kada je trijumfovao protiv Flore.

6651 Inter Turku - Haka X2&2-5 (2.20)

 

Inter Turku nikako da prekine niz loših rezultata nakon što je vezao i četvrti uzastopni poraz u prošlom kolu protiv VPS-a. “Crno-plavi” su nekada predstavljali Finsku i u evropskom fudbalu, ali čini se da su sada ti dani ipak slatka prošlost. Sa druge strane, Haka je u ozbiljnom naletu jer je od početka aprila upisala samo jedan poraz, ali veoma ubedljiov od Ilvesa koji je slavio sa 5:0. Klub iz Valkeakoskija ubrzo se vratio na pobednički kolosek i u pravoj goleadi bio bolji od Oulua čime je možda najavio novi niz bez poraza. Umela je Haka u prošlosti da osvoji makar bod u Turkuu, a mi ćemo dodati i golove.

 

6756 Lyn - Mjondalen 1&2-5 (2.23)

 

Norveška druga liga godinama je važila za jednu od efikasnijih u Evropi, međutim ove sezone čini se da nije baš tako. Lin će na domaćem terenu ugostiti Mjondalen, a oba tima za prevashodni cilj ove godine imaju opstanak u Obosligaenu. Klub iz Osla nedavno je prekinuo niz od šest uzastopnih poraza, pa ostaje da se vidi kako će četa Jana Halvora Halvorsena reagovati nakon minimalnog poraza od Raufosa. Mjondalen, pak, ima velikih problema u poslednje vreme, slavio je pobedu samo jednom u prethodnih pet utakmica i ekipa je u evidentnom padu forme. Možda je ovo prava prilika za Lin.

 

7079 Al Hilal - Al Nassr Rijadh 1&2+ (2.56)

 

Po treći put ove sezone, Al Hilal i Al Nasr odigraće novi veliki derbi Saudijske Arabije. Ovoga puta, zalog će biti najveći uzevši u obzir da se igra finale Kupa kralja Saudijske Arabije. Klub za koji nastupaju reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić sezonu bi mogao da završi triplom krunom koliko na Superkup i prvenstvo Saudijske Arabije doda i Kup kralja. Rival je najteži mogući, Al Nasr predvođen Kristijanom Ronaldom pokušaće da po prvi put posle tri godine savlada “plavi talas”. Al Hilal kao da je streptomicin za klub iz Rijada koji godinama ne može da ga savlada. Verujemo, ni ovoga puta.

Ne propustite