AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4.3.2024)

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 04.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5075 Nordsjaeland - Silkeborg GG&2+II (2.38)

 

Još tri utakmice ostale su do kraja regularnog dela Super lige Danske nakon čega sledi plejof i plejaut. Retko ko je Silkeborgu davao velike šanse da se nađe u gornjoj polovini tabele u ovom trenutku, ali klub sa poluostrva Jutland se nalazi nadomak plasmana u plejof i sve osim takvog scenarija bilo bi veliki šok jer ima pet bodova više u odnosu na Randers koji je prvi ispod crte. Nordsjeland i dalje funkcioniše kao fabrika talenata koja proizvodi i prodaje igrače, ali će se i ovoga puta naći u društvu najboljih u danskom fudbalu. Nordsjeland je poslednji put pobedio Silkeborg pre četiri godine

 

1300 Inter - Genoa GG (2.45)

 

Navijači Intera su s razlogom u velikoj euforiji. Ekipa Simonea Inzagija igra sjajan, ofanzivan i atraktivan fudbal, dok uz lakoću osvaja bodove u Seriji A. Možda jeste pomalo i preuranjeno, ali sva je prilika da će se “Neorazuri” na kraju sezone okititi šampionskom titulom u Italiji jer u ovom trenutku nema tima na Apeninima koji bi mogao da im parira. U okviru 27. kola, na Đuzepe Meacu stiže Đenova čiji su navijači takođe mogu biti izuzetno zadovoljni dosadašnjim učinkom pulena Alberta Đilardina. Biće to trenerski okršaj dvojice nekadašnjih napadača, pa u tom duhu da pokušamo s golovima.

 

1016 Sheffield United - Arsenal 2&2+I (2.25)

 

Arsenal se posle poraza u Portu vratio ubedljivom pobedom nad Njukaslom kojeg je u potpunosti nadigrao u Londonu. Izabranici Mikela Artete i dalje su u ravnopravnoj borbi za titulu prvaka Engleske, a od lidera Liverpula zaostaje samo dva boda. Trijumf u Šefildu je imperativ, naročito zbog činjenice da su “Oštrice” uz Barnli najlošija ekipa u Premijer ligi, te da im mnogi predviđaju povratak u Čempionšip naredne sezone. “Tobdžije” su u prvom meču bile veoma ubedljive u Londonu gde je bilo 5:0, a u poslednje četiri utakmice Šefild nije uzeo ni bod protiv Arsenala. Teško da će i ovoga puta.

 

1215 Osasuna - Alaves GG (2.25)

 

Možda se u jednom trenutku učinilo da bi Osasuna ove sezone mogla i do nekog od mesta koja vode u Evropu naredne sezone, ali se to ubrzo pokazalo kao verovatno netačno. Klub iz Pamplone neće mnogo žaliti zbog toga jer je i ove sezone prevashodni cilj bio opstanak u Primeri što će se verovatno ubrzo i matematički dogoditi. Možda baš protiv Alavesa koji se nalazi na poziciji ispod, pa navijači kluba iz Vitorije ne moraju mnogo brinu u ovom trenutku. Alaves je vezao četiri utakmice bez pobede, ali je u poslednjih pet gostovanja Osasuni izgubio samo jednom. 

Ne propustite