AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 04.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2042 Basaksehir - Besiktas 1X&2-4 (2.19)

 

Nije prošlo mnogo vremena od istorijske titule Bašakšehira, a klub iz Istanbula se još uvek drži pri vrhu turskog fudbala. “Čedo” predsednika države Redžepa Erdogana odmah je iza klubova koji drže evropske pozicije, pa će predstojeći okršaj sa Bešiktašom biti od ogromne važnosti za domaćina. Sa druge strane, Bešiktaš je daleko od nivoa Galatasaraja i Fenerbahčea koji su otišli predaleko i već je odano postalo jasno da će se šampionska trka voditi udvoje. Problem za “crno-bele” predstavlja Trabzonspor koji se umešao u čitavu priču i zauzeo treću poziciju. Domaćin ima kvalitet da izbegne poraz.

 

1914 Waalwijk - Almere City GGI v GGII (2.24)

 

U jednom trenutku tokom holandskog šampionata, učinilo se da bi Almere Siti mogao da bude pravi hit Eredivizije, ali niz ne tako dobrih rezultata uslovili su da “Crna ovca” padne na tabeli. Neće to mnogo obeshrabriti ekipu iz Flevolenda koja je veoma blizu opstanka u eliti, što je bio primarni cilj kada su prošle sezone izborili ulazak u nju. RKC, pak, još uvek nema takav luksuz jer ga samo bod deli od baraža, ali ima razloga za optimizam jer u poslednje tri utakmice ne zna za poraz. Interesantno, Valvajk je poslednji put pobedio Almere sada već daleke 2015. godine…

 

6524 Akhmat Grozny - Orenburg 1 (2.02)

 

U okviru osmine finala Kupa Rusije, Ahmat će u Groznom dočekati Orenburg. Članovi Premijer lige ne beleže naročito dobre rezultate u domaćem prvenstvu, Ahmat i Orenburg imaju identičan broj osvojenih bodova (20), s tim što se ekipa iz Groznog ne nalazi u zoni ispadanja. Ipak, kup takmičenje je nešto sasvim drugo, pa će oba tima učiniti sve ne bi li otišli što dalje i na neki način “spasili” sezonu, iako ona još nije propala. Orenburgu definitivno ne prija Grozni u kojem praktično nikada nije slavio, dok je samo jednom remizirao sada već daleke 2018. godine. Čini se da će ovo biti idealna prilika za Ahmat.

 

1575 Atletico FC - Cartagena 2&2+ (2.49)

 

Selimo se malo u južnije krajeve, sada već dobro poznata druga liga Kolumbije koja je stigla do kraja prve trećine. Kartahena se izdvojila kao jedan od realnih kandidata za plejof, najviše zbog sjajne odbrane koja je na devet utakmica primila sedam golova, po čemu je treći tim u ligi. Popularni “Real” će gostovati Atletiku u Kaliju gde domaćin ima velikih problema sa postizanjem golova. Atletiko je po tom parametru pretposlednji, trenutno zauzima poslednju poziciju i uz Real Santander ostavio je najlošiji utisak u drugoj ligi Kolumbije. Kartahena je neretko slavila u Kaliju, dobru šansu ima i ovoga puta.

Ne propustite