AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4. 6. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 04.06.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

1323 Atalanta - Monza GGII (2.80)

Ako ste pratili naše tipove, insistirali smo na golovima na Moncu, isplatilo se, igrali su odličan fudbal pod Rafaele Paladinom u drugom delu sezone, a imaju naviku da daju golove u nastavku. Atalanta ostaje bez Lige šampiona, videćemo da li ovaj meč znači oproštaj Đan-Pjera Gasperinija od "Boginje" koju je vodio sedam godina. U Bergamu su očekivali više od sezone, nema razloga da ne napadnu, a odluka će, kao i obično kada su komšije iz okoline Milana u pitanju pasti u nastavku. U septembru je Atalanta na kratkom putovanju na "Brianteo" slavila sa 2:0, ali tada je Monca bila u krizi i potpuno drugi tim.

1895 Rosenborg - Ham Kam 1 (1.65)

"Crno-beli" su u lošoj seriji, ovo nije decenija najboljeg norveškog kluba, ali su imali težak raspored, u poslednjih nekoliko nedelja gostovali najboljim timovima, Bodu, Branu...Sada je šansa da prekinu lošu seriju, u Trondhajm dolazi Ham-Kam za koji znate da je mnogo opasniji kod kuće. kroz istoriju Rozenborg ih redovno pobeđuje na "Lerkendalu".

1218 Celta - Barcelona GGII (2.90)

Selti je potrebna pobeda, Barsa se neće brukati, mada odavno igraju samo za prestiž. Ipak, verujemo da će klub iz Viga pratiti dešavanja na drugim terenima, u Kataloniji gde gostuje Almerija, kao i duel između Valjadolida i Hetafea. To bi značilo inicijelni oprez, pa bi meč mogao da se otvori u nastavku. Tim iz Galicije je u ovoj deceniji odigrao nekoliko baš efikasnih mečeva protiv Blaugrane na svom "Balaidosu". Jago Aspas obično daje golove Kataloncima u nastavku.

2173 Liefering - Austria Vienna (A) 1&3+ (1.87)

Lifering je tim iz okoline Salcburga, obično razvojna ekipa za Red Bul Salcburg, ali poslednjih godina to nije zvanična saradnja. Svejedno, "stariji brat" ih opremi igračima koji su dovoljni da izbegnu borbu za opstanak. Amateri Austrije su ispali, "Ljubičastima" ni prvi tim nije dobar, kamoli rezervna ekipa. Bez motiva, sa mladim timom teško da mogu da odole na granici. 

Ne propustite