AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5.12. 2023)

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.12.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5508 Standard Liege U23 - Beerschot VA 2-2 (2.45)

 

Belgijska druga liga je razvojna, mladi timovi većih klubova i deo "jo-jo" ekipa koji je stalno negde između dva najkvalitetnija ranga. Prošle godine, jedan od takvih, Beršot nije uspeo da se vrati u elitu, sada imaju šansu, čini se i zbog manjka ambicija drugih. Oni su imali dosta potresa, čak i bankrotirali u ovom veku, ali sada imaju šansu da se priključe najboljima. U utorak će u Valoniju, rezervisti Standarda su slabi, prikovani za dno i teško da će se odupreti gostima iz Antverpena.

 

1534 Ajacccio - Laval p.p. tačan rezultat 0:0 (2.30)

 

Biće tvrdo na Korziki, domaći "Medvedi" su malo pali posle pauze, ali lider Laval ne bi imao ništa protiv da sa ostrva donese bod. Laval je iznenađenje, prošle godine su bili u donjem domu, popularni "Tango" ima sjajnu odbranu, primili su daleko najmanje golova u ligi. Na strani su odlični, serija dobrih rezultata, pa će sigurno biti oprezni sa namerom da ne prime gol. Ne bi bilo čudno da mreže na jugu Korzike miruju u prvih 45 minuta.

 

8260 Asteras Tripolis - Panserraikos 1x&0-2 (2.07)

 

Ova dva tima su igrala za vikend, "minimalac" je bio dovoljan Asterasu za tri boda koja ih drže u top šest. Gosti su se letos vratili u ligu, jedini cilj za tim iz Seresa sa severa Grčke je opstanak. Muče se u poslednje vreme efikasnost je glavni problem, sigurno će u ofanzivi morati da se pojačaju tokom zime. U ovoj rundi, osmini finala igraju se dva meča, ponovo nas čeka napeta, tesna utakmica, "Arkadijani" na čijoj je klupi naš Milan Rastavac verovatno neće izgubiti, malo golova je uvek izbor u ovakvim mečevima.

 

5537 Bradford - Liverpool U21 1&GG (3.15)

 

Liverpulovi klinci igraju bez pritiska, gubili su u EFL trofeju na strani, prilično su talentovani, ali i neiskusni, ali uspevaju da u porazima postignu gol. Gostuju Bradfordu, "Bantamsima" ide bolje od kada su smenili Marka Hjuza. Poznatom Velšaninu je zamerano da je suviše konzervativan, sada tim igra ofanzivnije i beleži bolje rezultate. Napašće od samog početka, ovo je utakmica odraslih ljudi protiv dece, ali bi Liverpulov mladi tim mogao da zatrese mrežu favorita na "Veliju". 

Ne propustite