AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5. 6. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 05.06.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

3181 Varbergs - Hacken domaćin manje od 0.5 golova (2.12)

Čitaj, Varberg ne daje gol na ovom meču, imamo razlog za ovu opkladu. Šampion Haken će teško prirediti novo iznenađenje, ali "Osice" imaju tim za gornji dom. U prošlom kolu su napunili gradskog rivala Geteborg i ostali uz bok vodećem tandemu, iznenađujuće dobrom Elfsborgu i favoritu Malmeu. Varberg je zakucan za dno, kod kuće su osvojili tri boda, ali dali su samo dva gola i jasno je da je njihova najbolja nada da ovaj meč završi 0:0. Vreme je da prvak sačuva mrežu...

3658 El Zamalek - Al Ittihad 0-1I&1-2II (2.18)

Za vikend će Zamalekov najveći rival, "Crveni" iz Al-Alija igrati za novu titulu prvaka Evrope. Sa druge strane, Zamalek dugo nije uzeo afričku titulu, njima je pripao prošli vek u egipatskom fudbalu, u ovom gledaju u leđa pomenutom rivalu. Izgubili su i domaću titulu, protiv Al-Itihada igraju za čast, biće četvrti ili treći, svejedno je. Al-Itihad je iz Aleksandrije, na klupu je Kiza Manojlović, sedmi su na tabeli, izgubiće verovatno u prestonici, ali rezultat ne bi trebalo da bude visok.

4214 Montevideo City - Defensor Sporting x2&0-2 (2.35)

Za vikend počinje urugvajski šampiona, na premijeru zavesu spuštaju Montevideo Siti i Defensor. Domaćin je nekako prošle godine stigao do opstanka, "Torke" trenira Ignasio Ituralde, nekada reprezentativac Urugvaja koji je do pre par godina, po povlačenju sa terena radio baš u fudbalskoj školi, rivala Defensora. Gosti su bolji tim, takođe su iz prestonice, "Ljubičasti" imaju verovatno tim za gornji dom, nadaju se povratku u Sudamerikanu nakon šest godina. Biće dosta opreza na premijeri, ne verujemo da će "Ljubičasti" izgubiti na ovom gostovanju.

3180 Malmo FF - Degerfors 1&2-3I (2.80)

Malme je veliki favorit, na deobi su prvog mesta sa Elfsborgom, ali niko ne veruje da će "Slonovi" izdržati tu trku. Jasno da najbolji švedski tim želi povratak krune koju im je preoteo Haken, na "ELedi" ove sezone je baš prvak Haken ostao neporažen, a redovno gledamo efikasno prvo poluvreme. U kupu je prosečni Degerforš na startu sezone pre tri meseca namučio Malme, sada bi trebalo da bude mnogo lakše za favorita, kec se ne dovodi u pitanje, a od prvog minuta će "bombardovati" gol rivala sa zapada, iz mesta koje je mnogo poznatije po teškoj industriji nego po fudbalu.

 

Ne propustite