AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.09.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ovako izgleda današnji tiket...

Povezane vesti

4702 Gillingham - Leyton Orient x2&1-3 (2.55)

Engleski EFL trofej, Lejton će na gostovanje u Kent. Domaćin je favorit na papiru, ali čini se da su precenjeni. Iako su gosti, londonski tim koji je izborio promociju u treću ligu naišli na probleme na startu nove sezone, ipak su tim iz višeg ranga i dovoljno motivisani da stignu što dalje u ovom takmičenju. Prošle godine u četvrtoj ligi Lejton je izgubio na ovom gostovanju, ali već tada su imali nedostižnu prednost na vrhu tabele.

5090 Chapecoense - Guarani 0-1I&0-1II (1.73)

Dva "Zelena" tima, "Čape" se muči, daleko su od ekipe iz prošle decenije, doduše svi znate za avionsku nesreću koju su imali. Nalaze se na pogrešnoj strani tabele druge lige, jedina prednost u odnosu na Gvarani je domaći teren. Gosti, nekada šampion Brazila krajem sedamdesetih imaju bolju sezonu od prošle kada su tek u finišu izborili opstanak. "Bugre" iz Sao Paula će ipak teško među prva četiri. Čeka nas tvrd meč u Santa Katarini i verovatno malo golova što je "trademark" drugog ranga u Brazilu.

4070 Barrow - Blackpool 2 (2.45)

Blekpul je ispao iz Čempionšipa, ovo bi mogla da bude sezona stabilizacije, tim pre što ni finansije nisu sjajne. Posle serije remija bez golova, "Narandžasti" su savladali Vigan za vikend. I mada i "Latiksima" ide loše posle ispadanja, ovo je vratilo samopouzdanje. Berou je čvrst, simpatični klub iz Kumbrije koji se vratio posle mnogo godina početkom ove decenije u ligaški sistem Engleske. Između dva grada je tek stotinak kilometara, gosti će imati jaku podršku, mogli bi da pobede, ipak su kvalitetniji i što je i važnije iskusniji.

4077 Bolton - Salford x p.p. (2.25)

Još jedan regionalni derbi, oba tima naginju Mančesteru, šira su okolina najvećeg grada u Lankaširu. Boltonu je u prvom planu povratak u Ćempionšip, prošle sezone je vrvelo od velikih klubova, sada je malo lakše u trećoj ligi. "Troteri" su u vrhu, mada imaju onaj neprijatni poraz od Vigana, za vikend su tukli direktnog rivala u borbi za promociju (mada Ramsi to ne pokazuju) Derbi Kaunti. Biće i malo umorni, Salford je tim koji je, znate već, u vlasništvu braće Nevil, Skolsa, Bekama, ozbiljno shvataju ovo takmičenje, čak su bili šampioni 2020. (meč je odigran zbog korone nekih devet meseci kasnije od originalnog datuma). Salford je pred praznim "Vemblijem" tada na penale tukao Portsmut. Biće tesno u Lankaširu...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak