AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6.12. 2023)

Autor: Milovan Longinov
sreda 06.12.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1001 Brighton - Brentford GG&3+ (1.77)

 

Očekujemo golove na jugu, pre svega jer će Brajton napasti, De Zerbi nema nikakvu dilemu, mešaće karte u vanrednom kolu, ali stil igre se ne menja. Ni Brentford ne kalkuliše, "Pčele" su za vikend lako savladale davljenika Luton, pa je ovo idealna situacija za Tomasa Franka i ekipu iz Londona. Već sada se nazire mirna sezona u sredini, mogu da igraju ofanzivan fudbal bez bojazni dok čekaju da se Toni vrati posle suspenzije zbog klađenja. Ko zna, možda ga i prodaju, "Manibol" je poslovna filozofija kluba, jer kako god da izgleda tim na proleće, opstaće bez problema...

 

5466 Villlareal - Maccabi Haifa PSN 1 (2.40)

 

Viljareal u odloženom meču LE dočekuje Makabi. Za domaće meč je značajniji, Izraelci nemaju nikakve šanse, a ove jeseni im je fudbal bio poslednji na pameti. Ako "Podmornica" koja je proigrala pod povratnikom Marselinjom (treći trener ove sezone na klupi Viljareala) dobije ovaj meč, stići će Ren i narednog četvrtka se boriti za prvo mesto i direktan plasman u evropsko proleće. Gostujući tim je dao samo jedan gol čitave jeseni u Evropi, sećate se kako ih je letos Jang Bojs isprašio u kvalifikacijama za Ligu šampiona, teško da će naći put do mreže na stadionu "Keramika".

 

5948 Mlada Boleslav - Plzen 0-2 (1.94)

 

Češka liga, uz sve pohvale za Plzen, neće im biti lako protiv Boleslava, tima koji je tradicionalno neugodan kod kuće. Oni su u top šest, ispustili su samo četiri boda u Bohemiji, klub koji je nazvan po mladom kralju Boleslavu (sinu Starog Boleslava, pretpostaljate), ima par mesta na podijumu u ovom veku. Bii su i vicešampioni, tamo negde pre par decenija, dva puta osvojili kup. Plzen je poznatiji i trofejniji, timovi imaju isto bodova, verovatno je Viktorija kvalitetnija, ali po tradiciji ovo su mečevi sa malo golova.

 

6077 Beitar Jerusalem - Hapoel Jerusalem 0-1I&0-1II (2.15)

 

Veliki derbi Jerusalima, manje je o sportu, više o politici. Ovo su dijametralno suprotne filozofije, Beitar je desničarski klub, tu za Muslimane nema mesta, navijači su ksenofobni, nemile scene i rasizam na tribinama uobičajeni. Po tradiciji premijeri desničarskog Likuda navijaju za ovaj tim. Hapoel je radnički, levičarski klub iz istog grada, imaju dosta i Afrikanaca u timu, zanimljivo navijači su vlasnici. Ekipe su sličnog kvaliteta, vrlo retko gledamo efikasne utakmice, gotovo nikada, pa je mali broj golova dobra opcija. Beitar je u slaboj formi, tri poraza u nizu, biće prisutan strah od novog neuspeha.

Ne propustite