AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7495 Vejle - Odense 1-2I&1+I (2.21)

 

Plej-aut danske Superlige se polako zahuktava, pa se pored Hvidovrea kojeg su svi otpisali čeka još jedan putnik u niži rang. Na toj poziciji trenutno se nalazi Vejle, “Crvenima” je hitno potrebna pobeda nakon što su doživeli poraz i od “fenjeraša” i to dovoljno govori o formi u kojoj se četa Ivana Preleca nalazi. Sa druge strane, Odense jeste deveti, ali nije previše daleko od zone ispadanja, pa bi svaki poraz mogao skupo da košta klub koji je svojevremeno predstavljao dansku i u evropskim takmičenjima. U poslednjih pet međuosbnih okršaja, gosti su slavili u četiri navrata, a ovoga puta i Vejle i Odense se nalaze u očajnoj formi.

 

1903 Excelsior - NEC Nijmegen 1-2I&3+ (2.45)

 

NEK je jedan od najprijatnijih iznenađenja u holandskom šampionatu ove sezone. Tim iz Najmehena igra prilično efikasan fudbal i u prilici je da izbori Evropu što bi bio jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji. Dva poslednja poraza od Fejenorda i AZ Alkmara poslužiće kao “rijaliti ček”, ali ne više od toga jer je jasno da se radi o značajno kvalitetnijim timovima. NEK će na noge Ekselsioru kojeg je okuražio remi protiv Ajaksa u Amsterdamu gde je u jednom trenutku imao i prednost koju je ispustio u završnici meča. Meč u Najmehenu okončan je pobedom Ekselsiora 4:3, očekujemo goleadu i ovoga puta.

 

1006 Crystal Palace - Manchester United GG&2+II (2.05)

 

Samo aktuelna sezona Mančester junajteda dovoljna je za jednu čitavu knjigu, ali nismo baš sigurni kog bi žanra ova bila. Liga konferencija je takmičenje koje nikog ne raduje na Old Trafordu, pa niko od navijača ne bi previše žalio ukoliko bi izabranici Erika ten Haga propustili priliku da se kvalifikuju za treće po važnosti evropsko takmičenje. Na drugoj strani je Kristal Palas u poletu, londonski klub je prodisao nakon dolaska Olivera Glaznera koji je upisao nekoliko velikih pobeda nad timovima poput Liverpula, Njukasla i Vest Hema. Opstanak je zbrinut, igrači nemaju teret velikih očekivanja i to bi moglo da naudi “Crvenim đavolima”.

 

1517 Lille - Lyon GG&2+II (2.44)

 

Okršaj između Lila i Liona predstavljaće derbi kola u francuskoj Ligi 1. Lion je nakon dolaska srpskog internacionalca Nemanje Matića počeo da beleži sjajne rezultate, Pjer Saž je hit priča francuskog fudbala jer je “Lavove” od zone ispadanja doveo do situacije u kojoj navijači mogu da se nadaju evropskom fudbalu naredne sezone. Uz to, Lion će igrati i finale Kupa Francuske protiv Pari Sen Žermena, ali pre toga igrače Olimpika čekaju veliki izazovi u prvenstvu. Lil ne odustaje od Lige šampiona i na dobrom je putu da se plasira u elitno evropsko takmičenja naredne sezone, a kako je ovo duel dve napadački orijentisane ekipe, očekujemo golove.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak