AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6. 6. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.06.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je tiket za danas!

Povezane vesti

4453 Slavia Sofia - Lokomotiv Sofia x-1 (4.05)

Slavija je izgubila mesto u grupi Lige konferencija, tačnije bugarskom plej-ofu, sada imaju šansu da u utorak eventualnom pobedom nad gradskim rivalom, ako Arda ne dobije u Plovdivu ipak prigrabe petu poziciju. Pitanje je koliko će se Lokomotiva truditi, ali i sa druge strane, čini se da Arda i nije posebno zainteresovana za premijerni nastup u Evropi. Slavija bi mogla da dobije, probaćemo iz "iksa" jer su "Beli" koji su pre mesec dana smenili Zlatomira Zagorčića poznati kao tim koji ako pobeđuje, to čini u nastavku.

1922 Almere City - Emmen x2 (1.55)

Emen je po nama bliži opstanku u ovom finalu baraža za popunu prve lige u Holandiji. Almere će probati da napravi prednost pred revanš, ali imaju dosta problema sa povredama, manje iskustva od rivala. Ne čini nam se da će domaći teren biti posebna prednost, niti je ekipa iz luke u blizini Amsterdama posebno opasna kod kuće.

2059 Basaksehir - Trabzonspor 3+ (1.70)

Meč bez ikakvog značaja, Basakšehir će se čuvati ua finalnu utakmicu kupa, gosti su se davno oprostili od ambicija, kruna je već predata Galatasaraju, nema potrebe da bilo šta kalkulišu. Trabzon ionako igra na gol više, pa bi u opuštenoj atmosferi u Istanbulu trebalo da vidimo efikasnu utakmicu.

3872 Monagas - Perreira 0-1I&0-1II (2.18)

Kopa Libertadores, Monagas je bio autsajder i pre početka takmičenja u kome igraju drugi put u istoriji, osvojili su dva boda, zadržali i Kolo-Kolo i Boku kod kuće. Sada im stiže kolumbijska Pereira koja ima šansu da eventualno izbori top 16 fazu što bi bio ogroman uspeh. Neće se domaćin lako predati, u Venecueli teško primaju golove, pa ne očekujemo ni mnogo šansi, a ni golova.


Ne propustite