AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7.4.2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 07.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1408 Wolfsburg - Borussia Monchengladbach 0-2&2+II (2.13)

Volfsburg je konačno prekinuo užasan niz od početka 2024. godine, pa je upisao veoma značajnu pobedu u Bremenu. “Vukovi” su izgledali mnogo bolje u prvom delu sezone, te je i to jedan od razloga zbog kojeg u ovom trenutku ne brinu mnogo o borbi za opstanak. U gotovo identičnoj situaciji nalazi se i Borusija Menhengladbah, od “Koltova” se ove sezone očekivalo mnogo više i navijaču su s pravom nezadovoljni. Utakmica je ovo u kojoj su sva tri ishoda sasvim moguća, pa ćemo pokušati sa golovima

1327 Verona - Genoa X2&2+ (2.23)

Mnogi su u Veroni strahovali zbog očajnih problema u februaru, ali je usledio niz sasvim solidnih rezultata, pa je klub iz grada Romea i Julije izašao iz zone ispadanja u kojoj se nalazio već neko vreme. Sa druge strane, Đenova je prikazala značajan kvalitet igara koji nisu uvek donosili dobar ishod po pulene Alberta Đilardina. Naročito u poslednje četiri utakmice, pada treba istaći i da su “Grifoni” imali teška gostovanja Interu i Juventusu sa kojim su uspeli da remiziraju. Prvi meč ova dva rivala u Đenovi okončan je minimalnom pobedom domaćina,i  ovoga puta Đenova bi mogla do pozitivnog rezultata.

1927 Heerenveen - Utrecht GGI v GGII (2.08)

Još šest utakmica ostalo je do kraja regularne sezone u šampionatu Holandije. Utreht bije ljutu bitku za ulazak u plejof za plasman u Ligu konferencija, trenutno se nalazi na poslednjem predviđenom mestu za tako nešto. Ipak, za vratom im diše Sparta koja igra iznenađujuće dobro, pa će svaki bud za pulene Rona Jansa biti zlata vredan. Sledi teško gostovanje Herenvenu, domaćin nema velike šanse da se dokopa plejofa, ali umeo je da namuči holandske velikane na domaćem terenu ove sezone. Pobedio je Ajaks, tesno izgubio od Fejenorda, ali sa Utrehtom koji je nanizao tri pobede u Herenvenu očigledno ne ume.

1518 Nantes - Lyon 0-1I&1-2II (2.28)

Nant će bez prisustva publike dočekati Lion koji se nalazi u velikoj seriji odličnih rezultata posle skandalozno lošeg prvog dela sezone. “Lavovi” su stigli do sredine tabele, teško je za očekivati da bi se izabranici Pjera Saža mogli dokopati Evrope, ali navijači Olimpika se potajno nadaju upravo ovakvom scenariju. “Kanarinci” brinu svoje brige, tiču se uglavnom pukog opstanka u Ligi 1 jer su samo na dva boda od opasne zone. Dueli ova dva tima nisu preterano efikasni u poslednje vreme, samo je jednom bilo više od dva gola u šest utakmica, pa treba očekivati tvrd meč.

Kvota 22.53

 

Ne propustite