AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 5. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.05.2024.
07:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

7944 Orgryte - Helsinborg GG&1+I (2.16)

U drugoj ligi Švedske se našao i Helsinborg, jedan od klubova sa velikom tradicijom u domaćim okvirima poznatom po tome što je za njega nastupao, između ostalih, i legendarni Henrik Larson. Nastupali su “Crveni” svojevremeno i u Ligi šampiona, ali sada su ti dani daleka prošlost na koju se navijači prisećaju sa melanholijom. Očekivalo se da će se vratiti u Alsvenskan prošle sezone, no kako je počelo, teško da će i naredne. U narednom kolu Helsinborg ide na noge fenjerašu Orgriteu koji je prošle sezone ispao iz elite, a kako je krenulo, možda će i iz drugog ranga takmičenja. Miriše na golove.

1631 Alloa - Hamilton 2-3 (2.14)

Aloa je kroz regularni deo škotske Lige 1 kao treća uspela da se izbori za baraž koji će odlučiti jednog učesnika Čempionšipa naredne sezone. U njemu će prvo morati da eliminiše Hamilton, a onda bi išao na boljeg iz dvomeča između Invernesa i Montrozea. “Osice” su mali klub duge tradicije željan drugoligaškog fudbala, ali sam pogled na regularni deo tabele Lige 1 govori nam to da je velika razlika u kvalitetu u odnosu na Hamilton koji je sezonu završio sa čak 18 bodova više. Aloa je umela da napravi problem, čak i slavi u Hamiltonu, mada je poslednji meč dva tima odigran pre manje od dve nedelje pripao “Ejsisima”.

9208 Supersport United - Sekhukhune United GG (2.34)

Kakvi ste sa fudbalom u Južnoj Africi? Takmičenje u najjužnijoj zemlji Afrike važi za finansijski najmoćnije na “Crnom kontinentu”, ali klubovi nikako da potvrde to i na kontinentalnoj sceni jer primat i dalje drže klubovi iz arapskog dela Afrike. Supersport junajted će dočekati Sekukune, jednog od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela tamošnje Premijer lige. Klub iz Burgersforta i dalje priželjkuje plasman u afrički Kup konfederacija, ali su Orlando Pajratsi šest bodova daleko sa četiri utakmice do kraja sezone. Sa druge strane, u čitavu priču bi mogao da se umeša i Supersport, ali se timu iz Pretorije ne daju velike šanse za takav podvig.

9159 Talleres - Racing de Cordoba 1X&2-4 (2.31)

Druga liga Argentine podeljena je u dve grupe, a u okviru grupe A Taljeres će na domaćem terenu dočekati Rasing iz Kordobe. “Belo-crvenima” iz predgrađa Buenos Ajresa baš ne ide ove sezone, radi se o ekipi koja je postigla samo devet golova na 13 odigranih mečeva, što nije neuobičajeno imajući u vidu da se radi o veoma tvrdom takmičenju sa malim brojem golova. Ono što može da raduje domaće navijače jeste uspon forme, ekipa je ostvarila dve pobede i remi u poslednje tri utakmica, od kojih je i veliki trijumf nad Rasingom u okviru Kupa Argentine. Klub iz Kordobe ne igra dobro u gostima u poslednje vreme, Taljeres bi mogao da iskoristi momentum.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak