AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

3505 Netherlands - Bosnia & Herzegovina 1&1-3I&1-3II (2.21)

Dva različita lica pokazala je reprezentacija Bosne i Hercegovine u prethodnom kvalifikacionom ciklusu za plasman na EURO. Najpre su odlično odigrali Ligu nacija i osvajanjem prvog mesta u svojoj grupi izborili plasman u ''A'' diviziju ovog takmičenja, ujedno obezbedivši učešće u baražu, ali su zatim u ''redovnim'' kvalifikacijama podbacili, pa im ni promena selektora nije pomogla. Savo Milošević ih je vodio u finišu tih kvalifikacija, kao i u baražu, gde su u polufinalu u Zenici poraženi od Ukrajine sa 2:1. To je bio kraj Miloševićeve misije, a u novom kvalifikacionom ciklusu reprezentaciju BiH će sa klupe voditi Sergej Barbarez. Za početak, Holanđani – (pre)težak zadatak.

4417 Nigeria – Benin 1&2+ (2.02)

Zanimljivo, Nigerija i Benin su u istoj grupi i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali i sada u kvalifikacijama za Kup afrilkih nacija. Nigerijci su loše započeli kvalifikacioni ciklus za Mundijal, posle četiri kola su bez pobede, uz tri remija i jedan poraz, a taj poraz su doživeli upravo od Benina, 10. juna, rezultatom 2:1. Onjedika je tada doveo Nigeriju u vođstvo, ali su već do poluvremena Dosu i Munije doneli preokret i pobedu Beninu. Sada će Nigerijci imati priliku da uzvrate, doduše u kvalifikacijama za KAN. Na svom terenu će imati znatno veće šanse.

3492 Charlton – Rotheram 0-1I&0-1II (2.27)

Čarlton je u engleskoj Ligi 1 odlično startovao, vezao je tri pobede u prva tri kola, ali je zatim u prošlom kolu doživeo i prvi poraz, i to na gostovanju ekipi Redinga (2:0). Za to vreme, Roteram je posle lošeg starta uspeo u četvrtom kolu da se izbori za svoju prvu pobedu, i to protiv Hadersfilda koji je do tada imao stopostotni učinak. Ni jedni ni drugi se ne ističu velikom efikasnošću od početka sezone, a ni njihova dva poslednja međusobna susreta nisu obilovala golovima. Ne očekujemo ni sada neku bitniju promenu po tom pitanju, pa ''miriše'' na jednu tvrdu i neizvesnu borbu, gde gosti neće biti bez šansi.

3844 Almagro - Atletico Atlanta 2 (2.83)

Utakmica argentinske druge lige koja polako ulazi u završnicu pred start plej-ofa. Almagru već uveliko ponestaje takmičarskih motiva, jer niti ima realnih izgleda da se domogne mesta koje vodi u plej-of, niti je ugrožen po pitanju opstanka u ligi. S druge strane, Atletiko Atlanta ima čemu da se nada, jer još uvek nije izgubio sve šanse da se nađe među osam najboljih ekipa u svojoj Grupi B, što bi mu donelo plasman u plej-of. Atletiko Atlanta je trenutno četiri boda ''ispod crte'', na šest kola do kraja ligaškog dela sezone, pa je jasno da mu je pobeda nad Almagrom neophodna kako bi zadržao te šanse. Prethodni njihov međusobni susret krajem aprila završen je ubedljivom pobedom Atletika - razlog više da ovde očekujemo ''dvojku''.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak