AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 1. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.01.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket.

Povezane vesti

 3194 OFI Crete - Lamia 0-1 (3.30)

Meč se igra pred praznim tribinama u Heraklionu, Lamija stiže na Krit nakon iznenađujuće pobede protiv Olimpijakosa sredinom nedelje. Dovoljno su već osvojili bodova da očekuju mirno proleće, teško da će dostići plej-of, ali nije prioritet. OFI je u lošoj formi, biće oprezni, teško daju golove, oni uvek imaju problem kada treba da napadnu. Bolji su na svom ostrvu, ali kako rekosmo nema podrške publike, pa nas verovatno očekuje miran meč, dosta kalkulacija i malo golova.

1819 Moreirense - Casa Pisa 0-2 (1.64)

Moreirenše je svakako favorit, van top pet ekipa oni deluju najbolje ove sezone, mogli bi i do kvalifikacija za LK, napravili su finu prednost u odnosu na slabije timove, šepure se na šestom mestu. Ali, Kasa Pia ume da bude nezgodna, tvrdoglavo se brane, tim iz Lisabona ne gubi često na strani, pogotovo protiv ekipa sličnog kvaliteta. Zanimljivo ovo je prvi put u istoriji da ovi timovi igraju u ligi, kada je Kasa Pia ušla pre dve godine, domaćin je ispao, ali se i odmah vratio...

9115 Wigan - Manchester United 0-1I&1-2II (2.70)

Kratak put za Junajted, Vigan je ispao iz Čempionšipa, imali su finansijske problem, počeli sezonu sa kaznom od osam bodova. Ali, "Latiksi" su već izvan zone ispadanja, ovo je godina stabilizacije, jedino što žele je sredina tabele. Oni su pre deset godina osvojili kup, imaju tradiciju u ovom takmičenju, učiniće sve da makar izbore ponovljeni meč protiv velikana iz komšiluka. Ten Hag će mešati karte, dovoljno je rečeno već o nevoljama "Đavola", čuvaće se verovatno malo i za meč sa Totenhemom narednog vikenda. Kako igraju, ne bi nas čudilo da vidimo tesan meč u gradiću koji je na pola puta između Mančestera i Liverpula.

3767 Padova - Mantova 0-1I&0-1II (1.99)

Kvota na malo golova pada, razumljivo, ovo je derbi severne grupe treće lige. Nekadašnji prvoligaš Padova na svom "Euganeu" u Venetu dočekuje Mantovu. Oni koji prate italijanski fudbal verovatno se sećaju ekipe Mantove koja je i pored velikih ulaganja porodice Lori, "kraljeva plastike" ostala u Seriji B pre dvadesetak godina. Oni su kasnije pre desetak godina propali, klub je naravno potonuo, sada se "Virđilijani" bore za povratak u drugu ligu. Ovo je sudar prva dva tima na tabeli, Mantova ima četiri boda prednosti i igraće na bod. U pitanju su dve najbolje odbrane lige, pa nema puno priče, biće dosta taktiziranja u ponedeljak uveče.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak