AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9.12. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.12.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1310 Atalanta - Milan 0-1I&1-2II (2.25)

 Mali lombardijski derbi, mada Atalanta veće rivalstvo ima sa Interom. Milan stiže nakon pobede nad Frozinoneom, i dalje su u vrhu, ali čini se da će se teško boriti za titulu. Gasperinijeva "Boginja" je poražena od "Bikova" u ponedeljak, čini se da nisu za top 4, videlo se da im nešto nedostaje, nisu pobedili nijedan od timova iz top 4. Verovatno neće ni Milan, ali nama ni Piolijeva ekipa ne uliva poverenje, pokušaćemo sa malo golova, to je i tradicija kada "Rosoneri" idu na kratak put u Bergamo.

1411 Heidenheim - Darmstadt GGII (3.10)

Ovo nisu timovi koji će igrati na bod. Hajdenhajm je apsolutni debitant u eliti, imaju dva boda više od gostiju, i jedni i drugi su promovisani ove sezone iz Cvajte. Domaćin će jurišati od prvog minuta, Darmštadova odbrana je kritična, u stvari ove ekipe su primile najviše golova u Bundesligi (tu je i Gladbah). Sve u svemu, očekujemo da se u drugom poluvremenu meč otvori, Darmštad dosta i promašuje u poslednje vreme, red je da nađu put do mreže...U Cvajti su ekipe uglavnom igrale mečeve sa dosta golova i to u nastavku.

1224 Alaves - Las Palmas (2.35)

Ovo bi moglo da bude baš dosadno. Las Palmas je hronično loš putnik, ali "Kanarinci" igraju dobro ove sezone, tvrdo na gol manje, skupljaju bodove, na dalekim ostrvima su srušili i Atletiko. Alaveš je još gori u gostima, sve svoje nade u opstanak baziraju na pobeda u Vitoriji. Ne ide im loše na "Mendizorozi", četiri pobede, godinama već obožavaju minimalce. Ako ste gledali Baske, igraju defanzivno, cilj je ne primiti gol, a u napadu šta urade. Prekid je moćno oružje, ovde neće biti rizika pa su mirne mreže na poluvremenu gotovo očekivane.

1341 Sampdoria - Lecco 1&2+ (2.20)

Sampdorija je počela konačno da igra dobro, a onda je usledio hladan tuš na "Rodomontiju". Mi smo tada savetovali golove, ali zaista nismo očekivali da Dorijani do poluvremena prime tri gola. Pred Pirlom i njegovim timom je moranje, u Liguriju stiže mali Leko sa obale jezera Garda (baš okolina Breše). Prvi put su u Seriji B i ne ide im toliko loše, imaju bodova koliko i Samp. Ali, ovo su timovi iz donjeg doma. Ako Ligurijani ne slave, Pirlo bi mogao da dobije otkaz. Na kraju krajeva, Radrizani je smenio Bijelsu u Lidsu, ne bi mu bio problem ni da se odrekne legendarnog Pirla. Ipak, domaćin je kvalitetniji, uz pobedu očekujemo golove, uvek igraju napadački.

Ne propustite