AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 6. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.06.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za današnji dan..

Povezane vesti

 1347 Cagliari - Bari 1 (1.86)

Finale, jedan od dva dobro poznata kluba će se vratiti u Seriju A. Bari ima šansu da se posle povratka iz pakla Serije C, posle više od decenije. Klub je bankrotirao dva puta, "Pevci" su i dalje tu, sada je vlasnik De Laurentis, prvi čovek Napolija. Po nama, iskusniji Sardi su favorit, pogotovo na svom ostrvu gde igraju mnogo bolje i probaće da stignu do bilo kakve prednosti pred revanš na "San Nikoli" za vikend.

4479 Criciuma - Juventude p.p. tačan rezultat 0:0 (2.55)

Brazilska Serija B, poslednji meč vanrednog kola. Krišiuma je ekipa iz Santa Katanije, sa juga države, dominantna u svom regionu prošle sezone, stabilna u Seriji B. Imaju par iskusnijih igrača, tu je Eder, bivši italijansi reprezentativac, kao i par fudbalera koji su na pozajmicama iz većih klubova. Na jug stiže Žuventud koji je nakon očajnog starta vezao četiri pobede i skočio u sredinu. Gosti sa Atlantika su opasni, oprez će biti ključ za Krisiumu. Ovo su ekipe iz susednih država, postoji neko rivalstvo, malo golova je tradicija u ovom veku, pa možete da probate i od 0-2 gola.

4518 El Ismaily - Talaea El Gaish 0-1I&0-1II (1.74)

Egipatska liga, borba za opstanak, El Ismaili je u boljoj situaciji od rivala u četvrtak. Četiri su boda iznad crte, u nekoj konačnici i remi im odgovara. Kvota na malo golova je mala, ne bez razloga, ovi timovi retko kada postignu više od jednog pogotka, a u poslednjih 15 susreta, samo tri puta je došlo 3+ bilo na Suecu u Ismailiju, bilo u Kairu gde vojni tim Egipta, El Gaiš igra svoje mečeve.

4525 SJK - VPS 1 (1.52)

SJK je neporažen, kasne bod za KuPS-om ali imaju dva meča manje. U pitanju je tim iz Senajokija, sa finskog zapada kiji se prvi put plasirao u elitu pre desetak godina. Obožavaju španske igrače i trenere, i sada je Hoakin Gomez na klupi, nekada u akademiji Brajtona, sada već tri godine u Finskoj. VPS je očajan ove sezone, prikovani su za dno, imaju najgori napad u ligi, ekipa iz Vase će se žestoko boriti za opstanak. Pre dve godine su se vratili u elitu, prošle lako opstali, sada stvari izgledaju mnogo lošije...

Ne propustite