AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
subota 08.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo smo vam pripremili za danas.

Povezane vesti

7824 Portugal - Croatia GGI v GGII (2.35)

Jedan od derbija pripremnog perioda pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj biće i okršaj između Portugalije i Hrvatske u Lisabonu. Otkako je “selesao” preuzeo Roberto Martinez, ekipa igra bitno drugačije, a to se najvše ogleda u broju datih, ali i primljenih golova. Portugalci su godinama važili za čvrstu i defanzivno kompaktnu ekipu, ali je Martinez odlučio da iskoristi ogroman napadački potencijal što je učinio na fantastičan način kroz kvalifikacije za EURO. Svoje ambicije ima i selekcija Hrvatske koja na predstojeći turnir ulazi bez velikog tereta favorita, pa će “kockasti” pokušati da se još jednom dokopaju visokog plasmana u Nemačkoj.

8568 Hungary - Israel 1&2+ (2.14)

Da reprezentacija Mađarske postaje sve ozbiljnija selekcija na svojoj je koži osetila i selekcija Srbije koja je u prethodnih kvalifikacijama oba puta poražena od svojih severnih suseda. Mađari su u sklopu priprema za EURO izabrali dva ne tako kvalitetna rivala, od kojih je meč sa jednim na domaćem terenu, pa će tako susret sa Izraelom biti odigran na stadionu Debrecena. Biće to sjajna prilika da selektor “trikolora” Marko Rosi proveri sve svoje raspoložive snage poslednji put pre turnira u Nemačkoj. Uzevši u obzir sve vanfudbalske okolnosti, tim Izraela bio je u dobroj poziciji tokom kvalifikacija, ali na kraju nije uspeo da eliminiše Island.

8616 San Migel - Quilmes 1X&1-3 (1.91)

Kilmes je u predratnim važio za prilično stabilnog prvoligaša u Argentini i jedan od najboljih timova, međutim realnost je takva da se najstariji profesionalni fudbalski klub u zemlji nalazi u drugoj ligi. Situacija u Kilmesu nije tako loša u ovom trenutku, posle 18 odigranih utakmica ekipa se nalazi na četvrtoj poziciji i veoma izglednim šansama da se dokopa makar plej-ofa za promociju u koji ide praktično pola lige. San Migel ga prati u stopu, “zeleno-beli” nisu naročito efikasni na terenu, ali imaju jednu od najboljih odbrana u ligi što im omogućava da se ravnopravno bore za plasman u prvu ligu. San Migel je prava “domaćinska” ekipa.

8443 Ekenas IF - Gnistan X2&1+I&1+II (2.21)

Ekenas prošle sezone jeste zasluženo ušao u prvu ligu Finske, ali se u elitnom društvu očigledno ne snalaze dobro. Posle devet odigranih utakmica u Veikausligi, “zeleni” su osvojili samo tri boda, pa je jasno da su najozbiljniji favoriti za povratak u drugoligaški rang takmičenja. U Raseborg stiže Gnistan, dobro poznati rival sa kojim su vodili bitke u Ikonenu, a posebno je zanimljivo da se klub iz Helsinkija u prvu ligu plasirao kao drugi na tabeli ispod upravo Ekenasa. Očigledno je da su u Gnistanu pronašli bolji recept za takmičenje u šampionatu Finske, pa tako ekipa koju sa klupe predvodi Jusi Lepalahti realno može i do plej-ofa.

Kvota 21.34

Ne propustite