AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 09.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo smo vam pripremili za danas.

Povezane vesti

7828 Slovakia - Wales GG&1+II (2.11)

Slovačka se ponovo plasirala na Evropsko prvenstvo, a veoma kvalitetnu proveru imaće protiv Velsa koji im stiže u Trnavu. Nema tajne kada su u pitanju “sokoli”, pod nacionalnu zastavu Federiko Kalcone pozvao je sve najbolje što ova slovenska zemlja ima, pa se navijači nadaju da ekipa može da napravi zapažen rezultat u grupi sa Ukrajinom i Rumunijom u kojoj je Belgija ipak izraziti favorit. Na drugoj strani, Vels nastavlja kontinuitet sa selektorom Robom Pejdžom i pored neuspeha u kvalifikacijama, a “zmajevi” mogu da naprave problem svakoj ekipi na nivou Slovačke, pa i jačem.

7820 Italy - Bosnia & Herzegovina 1&2+II (2.29)

Veliki peh zadesio je Lućana Spaletija koji na Evropskom prvenstvu neće moći da računa na Đorđa Skalvinija koji je u najnebitnijoj utakmici ove sezone za Atalantu doživeo tešku povredu. Umesto njega, pozvan je Federiko Gati koji bi mogao da dobije značajniju ulogu na ovom prvenstvu. “Azuri” se nalaze u “grupi smrti” gde će prolaz u drugu rundu tražiti pored Španije i Hrvatske, a upravo će “kockaste” po svoj prilici “glumiti” Bosna i Hercegovina u Empoliju. Tim Sergeja Barbareza nije ostavio loš utisak protiv Engleske, naročito u prvih sat vremena igre, ali daleko je to za sada od vrha evropskog fudbala.

8527 Okayama - Kagoshima United 1&1+II (2.24)

U okviru 19. kola japanske druge lige, Okajama će na domaćem terenu dočekati Kagošimu junajted. Domaćin je favorit s razlogom, nalazi se na šestom, poslednjem mestu koje vodi u plej-of za plasman u prvu ligu, ali rezultati “Fagija” su prilično promenjivi, naročito u poslednje vreme. Kagošima je klub sa krajnjeg juga Japana koji je protekle sezone kao drugi na tabeli treće lige ušao u drugi rang takmičenja, a u ovom trenutku se bori žestoko za opstanak što neće biti nimalo lak zadatak. Čini se da bi Okajama ovaj meč mogla da dobije relativno lako, po svim parametrima je favorit, a kvota je odlična.

8514 Valerenga - Moss 1&1+I&1+II (2.03)

Fudbalski svet bio je u šoku kada je Valerenga, jedan od najvećih klubova u Norveškoj ispao iz elitnog ranga takmičenja. Ove sezone, “Bohemijansi” će učiniti sve za ekspresan povratak u Eliteserijen, mada su trenutno poziciju ispod onih koje vode direktno do elite. Valerenga ima tek dva poraza kod kuće, ali u Oslo im stiže ekipa Mosa, jedno od najprijatnijih iznenađenja u OBOS Ligaenu. “Momci“ igraju iznad svih očekivanja i ukoliko tako nastave, smeši im se povratak u prvoligaško društvo posle više od 20 godina, što bi bio veliki uspeh za tim iz Mosa. Uzdaćemo se u tradiciju i veličinu Valerenge, ne bi trebalo da nas razočara.

Kvota 21.97

Ne propustite