AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9. 7. 2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8154 Daegu - Incheon United GGI v GGII (2.40)

 

Inčeon ima prilično razočaravajuću sezonu uzevši u obzir reputaciju kluba, ali i peto mesto osvojeno u prošlogodišnjem izdanju Kej lige. Razlika između timova u šampionatu Južne Koreja nije velika i u tome je draž ovog egzotičnog takmičenja, ali šanse da se Inčeon i Daegu dokopaju plej-ofa su ipak sve manje. Oba tima nalaze se u slaboj formi, Daegu nije pobedio u poslednje tri utakmice, dok Junajted nije slavio u prethodne četiri. Njihovi međusobni dueli obiluju golovima na obe strane, u poslednjih osam utakmica samo se jednom dogodilo da nije bilo pogodaka, pa je opklada na golove zanimljiva opcija u ovom slučaju.

 

5321 Vikingur Reykjavik - Shamrock Rovers 1 (1.91)

 

Popularna “sezona kupanja” donosi nam i prve utakmice u kontintenalnim takmičenjima. Konkrentno, kreću kvalifikacije i za Ligu šampiona koje su nam priredile neke zanimljive parove poput ovog. Vikingur je pomalo neočekivano osvojio titulu prvaka Islanda, ali s pravom ga očekuje dvomeč sa šampionom Republike Irske Šamrokom. Roversi ne stoje naročito dobro u domaćem šampionatu gde zauzimaju četvrtu poziciju, dok je sva prilika da će se Vikingur okititi novom šampionskom titulom na “ostrvu leda i vatre”. Ovo su dvomeči u kojima je sve moguće zbog sličnosti kvaliteta dva tima, mi ćemo “pokušati” sa čistim “kecom”.

 

5318 Hamrun Spartans - Lincoln Red Imps 1&2-5 (2.12)

 

Hamrun je osvojio novu titulu prvaka Malte i pokazao da je s pravom stekao reputaciju najmoćnijeg kluba ostrva sa Mediterana. Spartansi jednostavno odskaču u svakom pogledu, to je praktično jedini profesionalni tim na Malti u ovom trenutku što je ogromna razlika u odnosu na konkurenciju. Žreb im je dodelio večitog šampiona Gibraltara, ekipu Linkolna Red Impsa koja je u ovom dvomeču značajan autsajder. Malteški klubovi su umeli da prijatno iznenade u prethodnim godinama, fudbal u ovoj zemlji nije na visokom nivou, ali jeste u usponu i svakako kvalitetniji u odnosu na Gibraltar.

 

5317 Panevezys - HJK Helsinki X2&3-5 (2.25)

 

Panevežis se posle šampionske titule u Litvaniji praktično raspao. Od ekipe koja je sejala strah i trepet u baltičkoj zemlji, klub osnovan pre samo devet godina bi ove sezone veoma lako mogao da postane drugoligaš jer se nalazi na pretposlednjem mestu tamošnjeg šampionata. Ni žreb nije bio previše blagonaklon izabranicima Stajna Vrevena jer im je dodelio najbolji tim iz Finske. HJK iz Helsinkija nije nepobediva ekipa, to je pokazao i Ilves, ali i tabela Veikauslige na kojoj Helsinki zauzima drugu poziciju sa 28 bodova, koliko ima i KuPS koji ima i utakmicu manje. HJK ima idealnu priliku da eliminiše Panevežis.

Ne propustite