AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9. 8. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 09.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8868 Lahti - Ekenas IF 1&2+ (2.18)

Ekenas je jedan od klubova sa najdužom tradicijom u finskom fudbalu, ali to ih ove sezone verovatno neće spasiti ispadanja iz lige. Istina, do kraja regularnog dela ostale su još četiri utakmice, tu je i plej-aut, pa se u Raseborgu ipak nadaju da mogu do opstanka, uzevši u obzir je ispred njih upravo Lahti sa bodom prednosti. Domaćinu, dakle, odgovara i nerešen rezultat na domaćem terenu protiv jedine slabije ekipe od njega, a veliku dozu samopouzdanja dobili su posle trijumfa nad Helsinkijem koji je bio poprilično iznenađenje. Lahti u prethodnim okršajima nije gubio od Ekenasa, teško da će i ovoga puta.

8448 Bohemians - Waterford 1X&1-3 (2.06)

Voterford je najlepša priča irskog fudbala ove sezone. “Plavi” su u elitu ušli kao drugi na tabeli Prve divizije, ali su u Premijer ligi ostavili toliko dobar utisak, da u Minsteru sanjaju i o evropskom fudbalu naredne sezone. Puleni Kita Longa igraju efikasan fudbal za uslove na Ostrvu, druga su najefikasnija ekipa u takmičenju koje ne obiluje golovima. Sa druge strane, Bohemijans je napravio malu seriju dobrih rezultata koja mu je omogućila beg iz opasne zone, pa rastarećeno ulaze u predstojeći duel. U poslednjih šest međusobnih okršaja, Bohemijans je slavio samo jednom, ali verujemo da mogu do pozitivnog rezultata.

8811 Sandefjord Fotball - Stromsgodset 1 (2.24)

Koliko je neizvesna borba za opstanak u norveškom Eliteserijenu govori i razlika između dva tima na 11. i poslednjoj poziciji od svega tri boda. To u praksi znači da trijumf može promeniti mnogo toga, naročito ako se poklope drugi rezultati, a Sandefjord sigurno nema još mnogo vremena za gubljenje. Ekipu sa Jotun arene vodi otac Martina Edegara, ali ni on ne uspeva da pomeri ekipu sa dna tabele. Ipak, gostovanje Stromsgodseta može značiti prekretnicu za “Momke” jer se gost nalazi u katastrofalnoj formi. “Godset” ne zna za pobedu još od kraja maja meseca, slavio je samo jednom u prethodnih osam međusobnih duela.

9485 Fjolnir - Vestmannaeyjar X2&1+I&1+II (2.19)

Osim strastvenih igrača, Vestmaneje se možda sećaju i navijači Crvene zvezde koji su jednom prilikom odmerili snage sa ovim timom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Tada je na golu “crno-belih” bio legendarni Dejvid Džejms, ali ovoga puta nemaju takav kvalitet niti u jednoj liniji tima. Ali, pod trenerskom palicom nekadašnjeg premijerligaškog fudbalera Hermana Hreidarsona IBV-u ide dobro u drugoj ligi Islanda, pa tako sa druge pozicije čeka gostovanje vodećem Fjolniru u derbiju kola. Fjolnir je slavio samo jednom u poslednjih sedam mečeva, često smo viđali golove u obe mreže, pa je to trag na koji se možemo osloniti.

 Kvota 22,03

Ne propustite