AdmiralBet i Sportske predstavljaju - Naš tiket dana! (2. 9. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.09.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Šta nas danas čeka?

Povezane vesti

2168 Wolfsberger - Hartberg GG&3+ (2.02)

Idemo u Korušku, "Vukovi" će kao i uvek napasti, ovaj tim igra ofanzivno bez obzira na priliku i protivnika, hvala im na golu protiv neprikosnovenog Salcburga. Kao i obično izgubili su, ali su zatresli mrežu rivala, kako smo i pretpostavljali. Veće šanse za uspeh slede za vikend, ugostiće štajerski Hartberg koji je posle dobrog starta spušten na zemlju, Timovi su sličnih kvaliteta, od kada se sastaju u eliti, od 2018. preciznije ovde se golovi, pogotovo na terenu Volsfbergera ređaju kao na traci...

1047 Ipswich - Cardiff PSN 1 (2.85)

"Traktor Bojsi" su se vratili u Čempionšip, igraće opet derbi protiv Noriča, ali i probati da uhvate baraž, nema pritiska. Imaju solidan tim, bez obzira što su novajlija u ovom rangu, uglavnom na "Portman Roudu" domaćin, kada pobeđuje, to čini bez primljenog gola. Velšani su konačno u prošlom kolu slavili, ali "Plave Ptice" su slabiji na strani. Domaći tim koji odlično vodi bivši asistent u Totenhemu i Junajtedu, Severni Irac Kieran MekKena je izgubio u pravom trileru protiv Lidsa, ali ovo je mnogo lakši rival.

1092 Notts County - Accrington GG&3+ (1.87)

Iako je morao u baraž, Nots Kaunti se po povratku u ligaški sistem Engleske snašao bolje od hajpovanog Reksama. Najstariji fudbalski klub na svetu je daleko od stare slave već decenijama ali imaju sjajnu podršku. Dobili su posle lošeg starta, tri od četiri meča, igraju efikasno, na gol više, a takav pristup bi trebalo da prihvati i Akrington Stenli koji je ispao iz lige. Već desetak godina ih vodi Džon Koleman, igraju prilično proaktivan fudbal, preskakali su rangove, sada je glavni cilj da se zadrže u četvrtom rangu. Očekujemo efikasan meč u Norfolku.

1900 Heracles - Excelsior 1+I&2+II (2.35)

Mi za razliku od većine ne mislimo da će se Ekscelsior boriti za goli život. Mogli bi da izbegnu borbu za opstanak, start nam daje za pravu. Klub iz Roterdama je neporažen, pobeda i dva remija, igraju zabavne mečeve sa dosta golova. U pravoj drami, Sitard im je ukrao dva boda u finišu prošle nedelje, neće kalkulisati u Almelu. Posle samo sezone Herakles se vratio u ligu, pisali smo već, imaju sjajne navijače, vrlo su srčani. Odmarali su prošlog vikenda, pre toga su savladali NEC baš na "pluća" preokretom. I oni ciljaju opstanak. Rani gol bi otvorio meč.

 

Ne propustite