AdmiralBet i Sportske predstavljaju - Naš tiket dana! (26. 8. 2023)

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.08.2023.
10:19
Izvor: Sportske.net

Šta nas danas čeka?

Povezane vesti

1312 Frosinone - Atalanta 2&2+ (2.04)

U najavi sezone smo rekli, Frozinone je možda i najveći kandidat za ispadanje. Otišao je Groso, Euzebio di Frančesko na klupi ne uliva baš poverenje. Poveli su protiv Napolija, ali je odbrana bila lak plen šampiona nakon toga. Teško će preživeti protiv ozbiljne Atalante, koja nije igrala sjajno, ali je dobila Sasuolo u gostima. De Ketelar, neuspešna akvizicija Milana je pokazao u nastavku da će biti dobro pojačanje. Igramo na kvalitet gostiju iz Lombardije.

1981 Westerlo - Mechelen GG&3+ (1.73)

 Ova dva tima će, izvesno je, imati slabiju sezonu od prošle, uostalom timovi su izgubili po nekoliko bitnih igrača, biće i potrebno vreme da uigraju novajlije, ali ono što se ne menja je da je napad kvalitetniji od defanzive. Mehelen je zadržao Stivena Defura, veliko ime fudbala u Belgiji, ali i trenerskog početnika na klupi, više od sredine ne mogu. Tim je prosečan, par talentovanih igrača kojima je potrebno vreme i dosta minuta. Ceh će biti plaćen plasmanom...

1101 Barrow - Wrexham GGII (3.20)

Reksam je odigrao dve lude utakmice kod kuće, ali nisu ih dobili. I dalje holivudski tim nema pobedu u višem rangu, ali na radost slavnih gazda igra prilično zabavan fudbal. Isto ćemo gledati na gostovanju na jugu, protiv "Plavih Ptica" iz Beroua. Ovaj prilično nepoznati klub se posle pola veka vratio u četvrtu ligu pre dve sezone i opstaje. Posle startnih pobeda, uzeli su bod u poslednja dva meča, neće biti stidljivi kod kuće, pa nas čeka ofanzivan meč. Kada su se ekipe sastajale u petoj ligi uvek je bilo golova u obe mreže, ali to je bilo krajem prošle decenije.

1530 Bordeaux - Amiens 0-2 (1.94)

Muče se "Žirondinci", savetovali smo prošle nedelje malo golova protiv Ažaksjoa, uspeli su da održe remi bez golova na ostrvu. Sada je učinak polovičan, startni poraz, pa pobeda kod kuće protiv novajlije Konkarnoa (jedva). Nakon pomenutog remija protiv "Medveda", sada će ugostiti Amijen koji leti na startu, tri pobede, samo jedan primljeni gol. Čeka nas pravi "katanac" gostujući "Jednorozi" izgledaju bolje nego prošle sezone kada su bili u sredini tabele, ko zna, možda pojure povratak u elitu posle četiri godine, podsetimo ispali su kada je korona prekinula sezonu.

Ne propustite