AdmiralBet karavan - Na redu je Negotin

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.08.2022.
12:11
Izvor: Sportske.net

Ovog vikenda idemo na istok Srbije!

Povezane vesti

Novi vikend, novo putovanje AdmiralBet karavana. U četvrtak stižemo u Negotin, naoružani dobrim raspoloženjem. Naš tim po običaju priprema sjajnu zabavu, nastavljamo da pomeramo granice. U dve večeri čekaju vas iznenađenja, pozivamo vas na žurke u našim lokalima.

U četvrtak 18.08. vidimo se u ulici JNA 27, početak je zakazan za 20 časova. Spremite se za dobar provod, ton daju naše šarmantne hostese, spremili smo poklone, freebetove, vrteće se i naš točak sreće, sve začinjenom besplatnim pićem i dobrom muzikom. Cilj nam je da se upoznamo, podelimo poklone (majice i promotivni materijal), ali pre svega da se dobro zabavimo.

Sve ćemo ponoviti sutradan, u petak 19.08. na Trgu Đorđa Stanojevića 42, početak je takođe u 20 časova, štimung će davati i naš DJ, a uživaćete i u vatrometu. Obe večeri “prognozirana” je kiša džek-potova u lokalima, u vrednosti od 70 000 dinara.

Kao i prethodnog dana družićemo se do ponoći, a u subotu naš tim će biti na terenu, na ulicama Negotina, gde ćemo nastaviti sa promotivnim aktivnostima.

Čekamo vas, ne propustite da budete deo AdmiralBet karavana!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak