AdmiralBet karavan, nova stanica!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.04.2022.
12:57
Izvor: Sportske.net

Što izreka kaže, “U Vranje nema laganje”, stižemo!

Povezane vesti

Karavani dolaze i prolaze i vraćaju se, slobodno tako možemo da kažemo.

Naš, AdmiralBet karavan nastavlja da obilazi Srbiju, nakon Novog Pazara i Niša ponovo smo ja jugu Srbije, od petka 15. aprila družimo se sa Vranjancima. 

Šta obećavamo?

Prvo, da neće biti dosadno, dobar provod, lude žurke uz našeg DJ Tanaska, kao i mnogo nagrada.

Naš tim, sa šarmantnim hostesama provešće vikend u gradu, kako rekosmo, startujemo u petak,  početak je u 18 časova, mesto AdmiralBet lokal u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 65. Imaćete priliku da uživate uz besplatno piće, kai i nagradama za igrače  

Možete da se okušate na točku sreće, da dobijete freebetove, dukseve AdmiralBet kladionice, ali najvažnije je da se upoznamo i provedemo vreme zajedno.

Kako rekosmo, atmosferu će zagrevati naš DJ. I sami znate, ambijent AdmiralBet lokala je jedinstven, uz dosta zabave pratićemo i sportske događaje, u petak nas čekaju mečevi Intera i Milana, stari dobri derbi bivše Jugoslavije u košarci između Partizana i Cibone u AdmirallBet ABA ligi. 

Isto mesto, isto vreme u subotu, novi krug zabave, ne zaboravite da tokom boravka AdmiralBet karavana u vašem gradu “pada” i naša popularna kiša džek-potova sa iznosom od 200 000 dinara.

U subotu navijamo za naše rukometaše protiv Slovenije, fudbalski program je veoma bogat, igra se ostatak Serije A, kao i mečevi ostalih najvećih šampionata, a od 21 čas sve će začiniti derbi velikih rivala u AdmiralBet ABA ligi, Budućnosti i Crvene zvezde.

Dakle, sve je tu, uzbuđenje, pregršt događaja, besplatno piće, naše hostese uvek nose sreću. Imate priliku da se ogledate u raznim igrama, dobijete nagrade i postanete deo brojne AdmiralBet porodice.

Vranjanci, dobrodošli!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak