AdmiralBet Karavan obišao prestonicu

Autor: Boris Jovanović
subota 19.11.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Očekivano i nezaboravno - tri vrhunske žurke u krcatim AdmiralBet lokalima u Beogradu

Povezane vesti

Kao što smo mogli i da očekujemo, prethodne tri večeri otaće za pamćenje po vrhunskoj zabavi, nagradama i druženju, u prepunim AdmiralBet lokalima u našoj prestonici.

Svi gosti su uživali u višesatnoj zabavi koju je, pored besplatnog pića i keteringa, obeležila i sjajna muzika. Prve dve večeri za muziku je bio zadužen neizostavni di-džej, dok je sinoć sjajnu i nezaboravnu atmosferu napravio jedan od najboljih bendova - Mojito. 

Šarmantne hostese su gostima delile promo materijal, među kojima su bili i brendirani duksevi i lopta AdmiralBet ABA Lige. Vrteo se i dobro poznati točak sreće sa kojeg su “padale” velike količine Freebeta.

A da  su prethodne tri večeri u AdmiralBet lokalima bile centralna mesta dešavanja u našem glavnom gradu u kojem se tražilo i mesto više, potvrđuje i “kiša džek-potova” u fantastičnom iznosu od 150.000 dinara! 

Takođe, tokom ova tri dana u sredu, četvrtak i petak, u svim preostalim AdmiralBet lokalima u Beogradu bio je aktivan i “gradski džek-pot” i to u iznosu od 600.000 dinara!

Nastavite da nas pratite, AdmiralBet tim će već sledeće nedelje biti na nekoj novoj lokaciji, ko zna, možda baš u vašem gradu!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak