AdmiralBet karavan, od srede u Šapcu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.07.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net

Četiri dana sjajne zabave...

Povezane vesti

U Šabac stiže karavan. Zadržaće se nekoliko dana. Konkretno. tim AdmiralBeta će se družiti sa Mačvanima četiri dana, od 13. do 16. jula.

Spremili smo, kao i obično, bogat program, dolazimo da se zabavljamo, družimo, stičemo prijatelje i nove igrače, ali i da se predstavimo u čak tri objekta AdmiralBeta u ovom gradu. I ne samo u našim lokalima već na trgovima i ulicama grada. Ako primetite šarmantne devojke u plavom, to smo mi - AdmiralBet.

Naše hostese će deliti poklone i promo materijal, a centar svega bi trebalo da budu lokali i večernje žurke koje se pamte i prepričavaju u drugim gradovima. 

Prvog dana karavana bićemo u lokalu AdmiralBet u Gospodar Jevremovoj 33, u punom sastavu, žurka počinje u 19 časova, trajaće do ponoći, nagrade, freebetovi, točak sreće, ketering i besplatno piće, uz neizbežnog di-džeja, obećavamo da će biti veselo!

Sutradan u četvrtak 14. jula, u Karađorđevoj 81, novi sastanak, još jednom žurka, svratite da se upoznamo, možda budete imali sreće, dobiijete majice sa znakom naše kompanije, ili freebetove, da se okušate u klađenju i zaradite, uz sjajan provod.

U petak u Masarikovoj 82 ćemo još jednom sve ponoviti za prijatelje, igrače, sve koji žele da upoznaju karavan i budu deo šarenila koje prati naše zabave. Nagrade, točak sreće je već postao prepoznatljivi znak, žurka do ponoći. U subotu nas potražite opet na ulicama, atraktivne promoterke će vas upoznati sa kompanijom, ali i deliti nagrade…

Ne zaboravite kišu džek-potova, svakoga dana u lokalima AdmiralBeta padaće 70 000 dinara!

Sve u svemu, zabava koja ne prestaje, naš karavan je neumoran, vidimo se u Šapcu, od srede do subote, a utiske ćemo sabirati u narednom izdanju magazina.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.