AdmiralBet Karavan ponovo na točkovima!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.01.2023.
13:25
Izvor: Sportske.net

Putovali smo u Kučevo...

Povezane vesti

Još malo (ili barem tako volimo da mislimo) stiže proleće. AdmiralBet karavan je vesnik toplijih dana, lagano se zagrevamo, u utorak smo bili u Kučevu.

Tamo je kompanija otvorila novi lokal na adresi Svetog Save 99, organizovali smo, kao što ste  i navikli, sjajnu žurku, bilo je mnogo ljudi, lud provod se sa nama podrazumeva.

Naše prelepe promoterke su svuda rado viđene gošće, i ovog puta su delile freebetove, poklone i promotivni materijal.. Bio je tu i čuveni točak sreće, atmosferu je zagrevao DJ, uz besplatno piće i ketering družili smo se do sitnih sati.

Najsrećnijima su podeljeni duksevi AdmiralBeta, svi dobitni i nedobitni tiketi su bili u konkurenciji. Kada AdmiralBet stiže u neki grad u Srbiji, ne morate da gledate vremensku prognozu, padaće kiša džekpotova, nagradni fond je bio izazovnih 100 000 dinara.

Naš lokal, opremljen po najvišim standardima (AdmiralBet je uvek avangarda kada je izgled objekta u pitanju) će biti omiljeno mesto za druženje i igru stanovnika Kučeva. Vidimo se ponovo, karavan kreće dalje, spremite se, možda je baš vaš grad sledeća stanica.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak