AdmiralBet Karavan stiže u Tutin i Novi Pazar!

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.12.2022.
15:56
Izvor: Sportske.net

Pred nama su tri dana sjajne zabave na tri lokacije u Raškom okrugu, od 15. do 17. decembra

Povezane vesti

Tim AdmiralBeta je odlučio da pred sam kraj ove godine obraduje meštane Tutina i Novog Pazara, te će AdmiralBet Karavan naredna tri dana biti u poseti Raškom okrugu! 

Najavljuju fenomenalan provod uz čak tri sjajne žurke na tri različite lokacije u ova dva grada, s početkom od 20h do ponoći.

Zato, svi vi koji od 15. do 17. decembra budete u Tutinu ili Novom Pazaru, dođite da uživate u sjajnoj muzici, kao i promotivnim aktivnostima i vrednim nagradama koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

Prva žurka rezervisana je za  četvrtak, 15. decembar u Tutinu na adresi Pešterska BB, a potom će se zabava preseliti u Novi Pazar – u petak, 16.12. u ulici Stevana Nemanje 122 i u subotu, 17.12. u Dalmatinskoj 16.

Za dobru atmosferu sve tri večeri u oba grada biće, kao i do sada, zadužen di-džej, koji će puštati muziku i u kojoj će zasigurno uživati svi igrači i posetioci. Takođe, svi prisutni uživaće i u besplatnom piću kao i društvu šarmantnih hostesa koje će deliti promo materijal, a među kojima će biti i brendirani duksevi. 

Sigurno je i da nijedno veče, ni u Tutinu ni u Novom Pazaru, neće izostati ni čuveni točak sreće, koji će mnoge goste obradovati fantastičnim Freebet bonusom za sportsko klađenje. 

I to nije sve, iz AdmiralBet-a specijalno najavljuju i kišu Jackpotova! U subotu, 17. decembra, u periodu od 17-24h, u svim lokalima u oba grada padaće, do sada, neviđeni pljusak Jackpotova sa ukupnim nagradnim fondom od neverovatnih 1.200.000 dinara!

Dakle, četvrtak u Tutinu, a petak i subota u Novom Pazaru, vrhunski provod je zagarantovan kao i nagrade!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak