AdmiralBet Karavan u Tutinu i Novom Pazaru

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.12.2022.
10:31
Izvor: Sportske.net

Tri nezaboravne žurke na tri različite lokacije u Raškom okrugu

Povezane vesti

Kao što smo mogli i da očekujemo, prethodne večeri ostaće za pamćenje po vrhunskoj zabavi, nagradama i druženju sa meštanima, u krcatim AdmiralBet lokalima u Tutinu i Novom Pazaru.

AdmiralBet karavan najpre se u četvrtak iskrcao u Tutinu u ulici Pešterska BB, potom se zabava preselila u Novi Pazar – u petak, u ulici Stevana Nemanje 122 i u subotu, u Dalmatinskoj 16.

Svi gosti su, tokom sve tri večeri, uživali u izuzetno veseloj atmosferi za koju je posebno bio zadužen di-džej, ali i u besplatnom piću i različitim poklonima iznenađenja koje je ekipa AdmiralBeta pripremila.

Šarmantne hostese su delile različiti promo materijal, među kojima su bili i brendirani duksevi, a igrači su se oprobali i u dobro poznatom točku sreće a oni najsrećniji dobili su i nagrade u vidu freebeta za sportsko klađenje. 

I to nije bilo sve, u subotu 17. decembra u periodu od 17-24h, pljuštala je kiša Jackpotova! U svim lokalima u oba grada padao je, do sada, neviđeni pljusak Jackpotova sa ukupnim nagradnim fondom od neverovatnih 1.200.000 dinara! 

Nastavite da nas pratite, u planu su već neke naredne lokacije u Srbiji, ko zna, možda je neka od njih baš u vašem gradu!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak