AdmiralBet KLS - Najboljima zaslužene nagrade!

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.05.2022.
11:47
Izvor: Sportske.net

Za vikend na Zlatiboru dodela pehara i priznanja...

Povezane vesti

Regularni deo AdmiralBet Košarkaške lige Srbije stigao je do kraja. Pre starta Superlige, i subotnjeg duela Zlatibora i zemunske Mladosti, najboljima su dodeljene nagrade za tekuću sezonu.

Veliki pehar AdmiralBet KLS uručen je Čajetincima koji su šampionat završili skorom od 22 pobede i 8 poraza. Ovaj uzorni klub takmiči se pet godina u ovom rangu.

Ekipa koju su predvodili kapiten Kutlešić, Adžić, Đuran, Slovenac Grubelič, i ostali, pod komandom trenera Strajina Nedovića, bila je neprikosnovena u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. 

Ovo je definitivno bila sezona fantastičnog Dušana Kutlešića, bio je najkorisniji igrač lige, a uz MVP priznanje, zaradio je još dva u individualnoj konkurenciji, najbolji je strelac takmičenja i kradljivac lopti.

U ostale dve kategorije laureati su Petak Kovačević (najbolji skakač) i Luka Mitrović (najbolji asistent) iz OKK Beograda. Oni su svoje nagrade primili u Beogradu pre meča Mege i Slobode. 

Nagrade su predali predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije, Darko Jovičić i direktor takmičenja Aleksandar Grujin. Pomenuti Kutlešić, MVP lige, je dobio i boravak u hotelu Stara Planina od direktora pomenutog objekta Gorana Karadžića.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak