AdmiralBet kombinacije - 3,05 na Votford, 3,20 na Flitvud

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.08.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Birajte kombinacije i jake kvote.

Povezane vesti

4744 Fleetwood – Rotherham 1&1+II (3.20)

 

Jedan od mečeva drugog kola engleskog Liga kupa koji bi mogao da donese zanimljivu i neizvesnu borbu. Roteram je trećeligaš i takmiči se u jednom rangu iznad Flitvuda, pa bi na osnovu toga mogao da ima ulogu blagog favorita, ali na strani Flitvuda su i trenutna forma, ali i prednost domaćeg terena. Roteram je u engleskoj Ligi 1 loše startovao, ima samo jedan osvojeni bod u prva tri kola i još uvek nije postigao nijedan gol u ovom takmičenju, ali je u Liga kupu uspeo da u prvom kolu eliminiše ekipu Krua, rezultatom 2:1. Što se tiče Flitvuda, ovaj tim je plasman u drugo kolo Liga kupa izborio pobedom nad favorizovanim Vest Bromvič Albionom, koji je dva ranga iznad i takmiči su u Čempionšipu. Flitvud je u Ligi 2 trenutno bez poraza, ima pobedu i dva remija, pokazao je da može da ruši favorite, pa ćemo mu i u narednom susretu dati prednost.

 

7876 Olimpija – Rijeka 1X&1-3 (2.21)

 

Nekadašnji rivali iz vremena bivše Jugoslavije odlučivaće u Ljubljani o plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija. Ljubljančani odlično igraju od početka ove sezone. U prvom meču u Rijeci su ostali neporaženi, bilo je 1:1, što je za njih odličan rezučtat pred revanš. A pre revanša, Olimpija je i u slovenačkom prvenstvu imala teško gostovanje, protiv svog ''večitog rivala'' Maribora, gde je takođe ostvarila isti rezultat. Riječani su za vikend trijumfovali u Osijeku sa 2:0 i učvrstili se na drugom mestu šampionata Hrvatske, a zanimljivo je da posle četiri odigrana kola imaju gol-razliku 10:0. I Olimpija je među vodećima u Sloveniji, još uvek je neporažena na domaćoj sceni u prvih šest kola. Dakle, dosta razloga da očekujemo kvalitetan i vrlo zanimljiv meč, a Olimpija je blagi favorit.

 

7875 Ruzomberok – Noah 1X&1-3 (2.21)

 

Jermenski klub Noa iz Armavira, osnovan pre samo sedam godina, ovog leta je napravio ogroman iskorak na evropskoj sceni, a kruna svega toga trebalo bi da usledi u Slovačkoj, u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Ružomberoka. U prethodna dva učešća u Evropi, 2020. i 2021. godine, Noa je ''glatko'' ispadala u prvom kolu kvalifikacija, ali je ovog leta eliminisala Škendiju, Slijemu i AEK iz Atine, da bi zatim u prvom meču protiv Ružomberoka na svom terenu slavila sa 3:0! Standardni prvotimci ovog kluba su i dvojica naših igrača, golman Ognjen Čančarević, kao i bivši desni bek Partizana Aleksandar Miljković, kapiten tima. Neće se ni Ružomberok tek tako predati, oni su u prethodnoj rundi izbacili splitski Hajduk, pa očekujemo reakciju, ali Noa je bliža grupnoj fazi.

 

7871 Astana – Brann 1X&1+II (2.51)

 

Norveški Bran u odličnoj formi dočekuje revanš meč protiv Astane u Kazahstanu i blizu je plasmana u grupnu fazu Lige konferencija. Norvežani su prvi meč na svom terenu dobili sa 2:0, a ako računamo i domaća i evropska takmičenja, Bran je poslednji meč izgubio još početkom jula na gostovanju Zvezdinom aktuelnom rivalu, Bodeu (5:1). Od tada je znatno stabilizovao igru, deluje znatno čvršće i to bi trebalo da dođe do izražaja i u Kazahstanu. Što se tiče Astane, ona je u prethodnoj rundi kvalifikacija lako izašla na kraj sa rumunskom Hunedoarom, ali joj na domaćoj sceni ''ne cvetaju ruže'', pa plasmanom u LK žele da poprave utisak. Ipak, Norvežani su u ovom trenutku znatno bliži tome.

 

8295 Akhmat Grozny – CSKA Moscow X2&0-2 (2.31)

 

U Rusiji se igraju mečevi trećeg kola nacionalnog Liga kupa, a ekipa CSKA koju sa klupe predvodi Marko Nikolić, nije dobro startovala u Grupi C. ''Armejci'' su najpre poraženi u Krasnodaru sa 1:0, a zatim tek boljim izvođenjem penala savladali Ilićev Pari Nižnji Novgorod. Sada gostuju u Groznom protiv Ahmata, možda i ključnog rivala u borbi za jedno od prva dva mesta u grupi koja donose direktan prolaz dalje. Ahmat je u prvom kolu Liga kupa ubedljivo savladao Pari NN sa 4:1, ali je u ruskoj Premijer ligi i dalje bez pobede, posle šest odigranih kola. CSKA je favorit, ali će za njih ovo biti prilično teško gostovanje.

 

8299 Fakel Voronezh – Rubin Kazan 2&0-3 (3.18)

 

Ostajemo u Rusiji, gde ima još zanimljivih mečeva, a pažnju nam je privukao i Rubin iz Kazanja. Sve češće u poslednjih par godina možete čuti kako se Rubin interesuje za neke superligaške fudbalere. Neke je već angažovao poput Nikole Čumića i bivšeg štopera Partizana, crnogorskog reprezentativca Igora Vujačića koji su uglavnom standardni u timu iz Kazanja, a tu je i Bogdan Jočić koji uglavnom čeka šansu sa klupe. Rubin se sa dve vezane pobede probio u gornji deo ruske Premijer lige, dok u Grupi D Liga kupa ima po jednu pobedu i poraz u prva dva kola. Fakel je u toj grupi autsajder, još uvek je bez bodova, a i u prvenstvu je jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Dakle, lepa prilika da Rubin potvrdi uspon forme.

 

8297 Pari Nizhny Novgorod – Krasnodar X2&2+II (2.38)

 

Saša Ilić se u finišu prošle sezone hrabro prihvatio posla u Nižnjem Novgorodu i uspeo je kroz baraž da ekipu Pari NN-a spasi ispadanja. Solidno je krenuo u novoj sezoni, ali je u poslednja dva kola Premijer lige vezao dva poraza. Jasno je da mu je ove sezone prioritetan učinak u prvenstvu, kako se ne bi dozvolilo da se ponovo u poslednjim trenucima ekipa spasava ispadanja, već da se održava u nekoj ''mirnijoj luci'', što neće biti lako. Jedan od dva pomenuta poraza u prvenstvu Ilićev tim je doživeo upravo od Krasnodara u gostima, bilo je 2:1, pa sada u Liga kupu na svom terenu ima priliku da mu se eventualno revanšira, ali utisak je da je za Nižnji mnogo važniji prvenstveni duel sa Zenitom narednog vikenda, kako bi se zaustavio dalji pad na tabeli.

 

6554 Brage – Helsingborg 1X&0-2 (2.46)

 

Duel dve ekipe koje se u drugoj ligi Švedske ove sezone bore za plasman u najviši rang. Brage je trenutno tek šesti, ima bod manje od Helsingborga i samo dva od dugoplasiranog Sandvikena koji ima meč više. Pobednik ovog duela bi se probio na drugo mesto iza vodeće Landskrone i jasno je da se radi o velikoj važnosti utakmice. Uz to su i jedni i drugi u dobroj formi, imaju po tri pobede i remi u poslednja četiri kola, pa se očekuje velika i zanimljiva borba. Treba imati u vidu i da Brage ima najbolju odbranu u ligi, samo 14 golova su primili u 19 odigranih mečeva i najčešće se njegove utakmice završavaju u rasponu 0-2 golova. Tako je bilo i u prethodnom duelu sa Helsingborgom, aprila ove godine, kada su ova dva tima podelila bodove (1:1).

 

7879 Paphos - CFR Cluj 1X&1-3 (1.94)

 

Zanimljivo će biti na Kipru, u borbi za plasman u grupu Lige konferencija. Kluž je u Rumuniji dobio prvi meč minimalnim rezultatom, 1:0 i za nijansu je bliži plasmanu, pogotovo jer je od početka sezone pokazao da je tim koji teško prima golove i imaće ulogu favorita. Što se tiče Pafosa, on je najpre eliminisan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je onda u naredna dva kola kvalifikacija za Ligu konferencija bio bolji od Žalgirisa i CSKA 1948. Oba puta je ubedljivim pobedama na svom terenu overavao prolaz dalje. Zato Klužu neće biti nimalo lako na Kipru.

 

4769 Watford – Plymouth 1-1&2+ (3.04)

 

Počeli smo i završavamo engleskim Liga kupom, utakmicom ekipa iz Čempionšipa. Votford je silovio započeo novu sezonu, tri utakmice, tri pobede u Čempionšipu, a Edo Kajembe već ima tri postignuta gola. Plimut je daleko od toga, još čeka na prvi trijumf, ali je posle debakla na startu od Šefild Vendzdeja (4:0) popravio utisak u naredna dva kola, kada je vezao dva remija protiv Hala i KPR-a. Nema sumnje da je domaći tim favorit u ovom duelu i očekujemo da se to i potvrdi na terenu.

Ne propustite