AdmiralBet kombinacije - Alaves će muški na Real!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Povezane vesti

3256 Utsiktens – Orgryte X2&2-4 (2.45)

Nekadašnji švedski šampion i slavni klub iz Geteburga prethodnih nedelja, istina stidljivo, podsetio je zašto se njegovo ime u Skandinaviji izgovara sa posebnim respektom. Tim iz najveće švedske luke po formi u poslednjih pet kola jedino je slabiji od lidera Degerforsa pa sa puno optimizma očekuje ovog utorka gradski derbi protiv Utsiktena. Domaćin igra promenljivo ove sezone kod kuće, a prosečna forma ne daje im za pravo da se previše nadaju protiv razigranog Ergritea. Verujemo da su gosti bliži pobedi pa predlažemo da odigrate duplu šansu na njih u kombinaciji sa golovima. Verujemo da će ih biti umereno te predlažemo od dva do četiri.

3538 Etoile Carouge - Vaduz 1&2-4 (3.71)

Tim iz gradske opštine u Ženevi ostavio je prilično dobar utisak od starta sezone u drugoj ligi Švajcarske. Izuzev derbija protiv Tuna, Etual Karuž je ostala dva meča kod kuće rešio na prilično lagan način. Ovog utorka će u derbiju osmog kola dočekati ekipu Vaduza sa kojom imaju isti skor pošto su oba tima na po sedam bodova. Iako u prvi mah izgleda da je reč o sličnim ekipama, pogled na gol-razliku ukazuje na dijametralno suprotan pristup. Etual Kuraž polaže mnogo više u taktiku, dok dosti iz prestonice Lihtenštajna dosta daju i primaju golova. S obzirom na to da Vaduz i nije neki gost, predlažemo da šansu poverite domaćinu u kombinaciji sa golovima.

3265 U. De Chile - Huachipato 1&1-3I&1-3II (2.60)

Noć između utorka i srede doneće veliki derbi čileanskog fudbala u kojem se sastaju lider Universidad de Čile i Uančipato. Gledano po poziciji na tabeli, jasno je da je domaćin favorit, mada nas tradicija i nepredvidivost gostujućeg tima tereju na oprez. Golovi ipak ne bi trebalo da izostanu, pa verujemo da će ih ove srede u „sitne sate“ po srednjoevropskog vremenu biti prilično. Pozicija na tabeli ipak nas tera da ukažemo poverenje domaćinu pa je naš predlog da probate sa kombinacijom prema kojom će tri boda ostati na terenu Universidada, a da će u oba poluvremena pasti makad po jedan pogodak uz najviše tri u obe deonice meča.

5473 Bodo Glimt - Porto 1X&GG (2.79)

Šampion Norveške nije uspeo da izbori plasman u fudbalsku elitu, ali mu je Liga Evrope više nego po meri. Prvi rival u drugom po kvalitetu UEFA takmičenju biće mu ekipa Porta, posrnulog portugalskog velikana koji je dolaskom Andre-Viljaša Boaša na mesto predsednika kluba ušao u novu eru. Budući da se Bode nalazi na severu Norveške, a da na „Asmipri“ duva prilično jak vetar, teško da će portugalski predstavnik moći da računa na sprovođenje svih planova u delo. Formacija i napadački stil igre oba kluba tera da razmišljamo u pravcu golova pa je naš predlog da ih odigrate u kombinaciji sa duplom šansom u korist Bodea.

3572 AC Oulu - Inter Turku X2&1-3 (2.28)

Inter Turku stiže u Oulu sa osam bodova viška u odnosu na rivala koji zauzima poziciju niže u plej-autu finskog šampionata. Domaćin u poslednje vreme igra toplo-hladno na domaćem terenu, što je slučaj i sa Interom pa se možemo nadati svačemu u jednom od dva meča ovoga utorka u najjačem rangu finskog fudbala. Prethodni duel rivali su na istom stadionu odigrali prošlog meseca kada je domaćin slavio minimalnim rezultatom, uprkos tome što je gost bio daleko bolji rival na terenu. Verujemo da je došlo vreme za Interovu osvetu u meču gde po tradiciji ne bi trebalo da bude mnogo golova. Stoga predlažemo duplu šansu na nešto kvalitetniji Inter uz najviše tri gola.

5483 Eintracht Frankfurt - Plzen 1&2-4 (2.17)

Šampion Lige Evrope iz 2022. godine silovito je ušao u novu sezonu pošto je trijumfima kod kuće protiv Hofenhajma i Borusije Menhengladbah pokazao koliko je moćan na domaćem terenu. Ovog četvrtka im na startu Lige Evrope stiže Viktorija Plzenj, poljuljana nakon ubedljivog poraza u derbiju protiv praške Slavije minulog vikenda. Mada se ne može reći da je Ajntraht u ovom meču apsolutni favorit, imajući u vidu izuzetno disciplinovan tim u kojem odnedavno igra i Svetozar Marković, verujemo da će Nemci predstojeći duel rešiti u svoju korist. Stoga predlažemo keca u kombinaciji sa umerenim brojem golova.

5045 Valerenga - Aalesund 1-1&3+ (2.33)

Najbolji tim norveške druge lige jedini je domaćin koji je preothodnih pet mečeva kod kuće ostvario maksimalan učinak. Ovog utorka mu u goste stiže sasvim solidan sastav Olesunda, tim koji je prethodna dva puta na stadionu Valerenge prošao kao bos po trnju. Utisak je da će sada za ekipu iz norveške prestonice biti nešto teže pošto Olesund igra sve bolje u gostima. Čak tri trijumfa na poslednjih pet gostovanja i motiv kada igraju protiv lidera daće im krila da se u Oslu prikažu u što boljem svetlu. Iako im rival važi za jednog od stabilnijih u ligi, verujemo da će Valerenga rutinski izaći na kraj i ostvariti „duplu pobedu“ uz najmanje tri gola na meču.

1553 Paris FC – Guingamp X2&GG (3.02)

Bez sumnje najzvučniji okršaj šestog kola francuske druge lige odigraće se ovog utorka u „Gradu svetlosti“ kada će Pariz dočekati drugoplasirani Gengan. Tim iz prestonice Francuske ovaj meč dočekuje nakon dva uzastopna poraza koja su pokvarila impresivan učinak sa starta sezone kada su Parižani stigli do tri pobede u nizu. Sada im u goste stiže sastav kojeg su samo dvaput pobedili u poslednjih pet međusobnih duela u Parizu, a maksimalan učinak bretanjskog tima na strani od starta sezone daje im za pravo da se nadaju uspehu u prestonici. Gengan je najefikasniji tim u ligi, ali i sastav sklon primanju golova, pa predlažemo da odigrate duplu šansu na njih uz pogotke na obe strane.

3630 Millonarios - Jaguares de Cordoba 1&2-4 (2.05)

Fudbaleri Miljonariosa imaju lepu priliku da kod kuće overe plasman u četvrtfinale kolumbijskog kupa pošto su u prvom meču obezbedili zalihu od jednog gola viška protiv Bukaramange. Gostujući sastav stiže u Bogotu nakon dva uzastopna trijumfa na strani i željom za nadigravanjem jer je u prošlosti umeo da iznenadi na stadionu Miljonariosa. Jedan gol viška pred revanš više će dati domaćinu na psihološkoj prednosti nego što suštinski mnogo znači u mečevima eliminacionog karaktera pa verujemo da će tim iz Bogote stremiti da se makar sa još jednim golom osigura. Gosti će ući bez kalkulacije pa verujemo u golove i prolaz domaćina.

1221 Real Madrid - Alaves 1&GG (2.96)

Kraljevski klub je ubedljivim trijumfima protiv Štutgarta i Espanjola podigao lestvicu samopouzdanja pred nastavak sezone, a u vanrednom kolu španskog prvenstva u goste im stiže Alaves, tim koji je ostavio više nego solidan utisak do sada. Izuzev sezone 2020/21 kada su ih iznenadili u Madrid, tim iz Vitorije je godinama unazad redovna Realova mušterija o čemu najbolje svedoči prethodno gostovanje kada su sredinom maja primili čak pet golova. Alaves ove sezone igra „muški“ na strani. Iznenadio je Real Sosijedad na „Anoeti“, a golovima u Barseloni i Vigu prilično je namučio domaćine da dođu do pobede. Verujemo da će i ovaj put makar dobro „preznojiti“ kraljevski klub pa predlažemo da pobedu Reala odigrate u kombinaciji sa golovima na obe strane.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak